• Välkommen till MIK Tennis!

    Välkommen till MIK Tennis!

Alla medlemmar i MIK tennissektionen har nu möjlighet att under 3 månader, fram till och med december månad, gratis använda vårt gym. Från och med 1 januari har ni möjlighet att köpa träningen enligt följande:
Årskort  500 kronor
Halvårskort 300  kronor
Per gång 40 kronor
Betalning per gång betalas kontant i receptionen.

Åldersgränsen är 15 år, i övrigt gäller vuxet sällskap om man ska vistas på gymmet.

När man ska träna på gymmet så går man till receptionen och kvitterar ut nyckeln som man sedan ansvarar för. När man tränat klart så lämnar man gymmet snyggt, samt lämnar in nyckeln i receptionen igen.

Kör hårt! läs mer →

Välkomna på årsmöte måndag den 20 oktober klockan 18:30 i MIK-hallen.
Kom och lyssna på vad som har hänt, ska hända, rösta och framför gärna dina åsikter om vår gemensamma verksamhet!

Dagordning för årsmötet finns anslagen i MIK hallen. Ekonomisk redovisning med revisionsberättelse, verksamhetsberättelse för gångna verksamhetsåret 1/8 2013 – 31/7 2014, plan för nästa verksamhetsår samt eventuella motioner kommer att finnas tillgängliga i MIK hallen senast 13 oktober.

Motioner inlämnas till kansliet senast den 6 oktober 2014. 

Välkomna! 

Lena Dahlgren
Ordförande MIK Tennis

läs mer →
Thomas Lindegård gillar detta inlägg
Samling 17:45 för samtliga deltagare.
Nedan finner ni deltagarlistan!
Välkomna till MIK-Hallen!
läs mer →
Jerry Sundgren, Thomas Lindegård gillar detta inlägg
Boka våra banor via MATCHi!

Från och med onsdagen den 1:a oktober kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Det kommer att underlätta för er att boka och betala speltider, och för oss att hantera kundregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Viktigt att du läser igenom och ser vad detta betyder för dig!

Vi möjliggör nu bokning och betalning av våra banor tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå. För er med iPhone finns det även en app på för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.

Fram till den 1/10 kan du fortfarande boka och avboka tennistider i nuvarande bokningstjänst, BRP. Alla tider som ni vill boka eller avboka från den 1/10 sker i MATCHi. Extra viktigt att ni som har kontraktstider och vill ledigställa er tid gör det i BRP innan den 1/10 och i MATCHi efter den 1/10.

Vad behöver jag göra?

Medlem med registrerad mailadress: Vi skickar ut en aktiveringslänk den 23-24 september. (Får du inte mailet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det har fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare.

Medlem utan registrerad mailadress: Kontakta Mikaela (mikaela.seger@miktennis.se) med din mailadress så får du en inbjudan.

Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user

Bokning & betalning:
Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnummer mer än vid första köpet. Du kan även betala med klippkort som finns tillgängligt att köpa via bokningssidan. Avbokningar måste ske senast 6 timmar innan speltiden, annars sker full debitering och man får inga pengar tillbaka eller klipp på 10-kortet. Man kan fortfarande boka och avboka banor via kansliet vardagar 08:00-18:00.

Inledningsvis kan det kännas ovant med den nya tjänsten och vi hoppas att ni har överseende med övergången. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta i första hand Mikaela via mail (mikaela.seger@miktennis.se) eller telefon (0707993629). Det går också bra att kontakta kansliet vardagar 08:00-18:00. Vi hoppas att alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi, feedback@matchi.se).

TILL BOKNINGEN BRP (för bokningar innan den 1/10)
TILL BOKNINGEN MATCHi (för bokningar från den 1/10)
läs mer →
Jerry Sundgren, Maria Rydén gillar detta inlägg
Mälarhöjdens Tennisklubb startar nu ett samarbete med Spårvägens Tennisklubb och Trollbäckens Tennisklubb. Inledningsvis kommer samarbetet att handla om extra träning för uttagna spelare på lördagar. I framtiden hoppas vi att vi tillsammans ska kunna skapa förutsättningar för fler spelare och då även i form av ytterligare aktiviteter. Mer om detta kommer framtiden att utvisa.
läs mer →
Anneli Uhlin, Thomas Lindegård gillar detta inlägg
MIKare!
Är du en dold resurs? Tror du att du har möjligheter att tillföra klubben ytterligare dimensioner?
Vi söker dig som känner att du har lite tid över och som gärna lägger den tiden på dina barn/barnbarn, dig själv och din klubb. Hjälp oss att göra en bra klubb ännu bättre!
Din insats kan vara precis vad som helst. Kom gärna med egna förslag om du har? Vi har listat några saker som klubben skulle behöva få hjälp med nedan.
  • Hjälpa till med diverse saker vid olika arrangemang
  • Hjälpa oss med utbyten/matcher på lördag kvällar. Men även bistå som tävlingsledare (assisterande) när vi har våra tävlingar
  • Sponsra klubben finansiellt eller med produkter
  • Förmedla sponsorkontakter mm
  • Hantverk (snickra, måla mm)
  • Starta igång ett föräldrautskott/trivselgrupp
Vi ser gärna att vi får en kontakt med dig så att vi kan diskutera vidare. Klubben som helhet är uppbyggd av många små delar. Det är här du kommer in med din insats. En insats som betyder mycket för klubben!
läs mer →