• Välkommen till MIK Tennis!

    Välkommen till MIK Tennis!

Hans Karlsson, Jessica Carlsson gillar detta inlägg
Schemat för höstterminen är nu klart och finns att se på vår hemsida under fliken junior och schema/aktivitetskalender. Observera att det endast gäller bollskola, minitennisskola och tennisskola (schemat för förberedande och tävlingsskola kommer under augusti månad).
Titta igenom schemat noggrant och hör av er senast den 10 augusti om man inte kan spela på utsatt tid och dag (gäller endast de som har fått nya tider). Ni som har önskat att få spela 2 gånger i veckan har alla fått ett extra träningstillfälle. 
Höstterminen har denna termin två olika starttillfällen:
 
Måndag-fredagsgrupperna 
31 augusti
Lördag-söndagsgrupperna 
22 augusti


Tills vidare önskar jag er alla en fortsatt glad sommar! 
läs mer →
08 Jul 2015
2015-07-08

MIK-Cupen!

0 Kommentarer
Anmälan till MIK-Cupen är nu öppen och vi hoppas på att få se många MIK:are i tävlingen! 
MIK-Cupen vänder sig till flickor/pojkar födda -03 och yngre. Tävlingen spelas inomhus med maxiboll i poolspelsformat. Anmälan sker via www.tentour.se. 
MIK-Cupen läs mer →
- 20-70% på alla skor
- Tag 3 betala för 2 gäller kläder (ej klubbkläder) 
- 3 rör Dunlop eller Söderling bollar för 180:-
Passa även på att hitta ett nytt racket. En hel del gamla och nya modeller till specialpris! 
Trevlig Sommar! 

untitled untitled
läs mer →
Totalt 58 juniorer var med på årets sommarläger som pågick under fyra dagar innan midsommar. Förutom tennis spelades fotboll, innebandy, brännboll och gladiatorerna! 
Fyspris: Alvar Lange, Elias Othman
Turneringsvinnare: Sebastian Uhlin, Leo Fégeant, Lisa Angerer, Victor Rydén
Veckans kämpar: Emir Osmanovic, Emil Jämtin

Stort tack till alla duktiga deltagare och ledare! 

Sommarläger 2015

läs mer →
Vi har cirka 10 platser kvar till klubbresan den 26 oktober – 2 november 2015. Resan går till Calahonda i Spanien där det kommer bli mycket tennis, sol, god mat och trevligt umgänge! Nedan finns mer information om resan. Anmälningsformulär finns att ladda ner här.läs mer →
Söndagen bjöd på många välspelade matcher, härligt väder och trevligt umgänge! 
I finalen av Nextjet Sommartour möttes på damsidan Maja Örnberg och Mirjam Björklund där Mirjam vann med siffrorna 6-2, 6-0. På herrsidan där Daniel Berta och Jacob Adauktusson möttes blev det betydligt jämnare. Jacob stod till slut som segrare efter en tresetare med siffrorna 6-2, 4-6, 6-4. 
Vi vill tacka alla deltagare och även rikta ett stort tack till Annika Berg som hjälpte till under tävlingen. 
Till slut och kanske viktigast av allt vill vi tacka vår sponsor Nextjet som gör det möjligt för oss att genomföra denna sommartourtävling! 
Under tävlingen arrangerades den årliga junioravslutningen där det bjöds på korvgrillning, brännboll och tipspromenad. Härlig stämning med många glada juniorer och deras familjer. 
Vinnare av tipspromenaden med 10 rätt av 12 är Carl Weckberg och Filippa Rogowski. Stort grattis och bra jobbat! Det åtråvärda priset är varsin tennistid på valfri dag och tid som nu finns på ert konto i MATCHi. 
Tack till alla som var med oss denna dag! 
image image image image
läs mer →