• Välkommen till MIK Tennis!

    Välkommen till MIK Tennis!

Såvida det inte kommer en massa snö så planerar vi att öppna grusbanorna till helgen (den 12/4). Ni kommer att kunna boka via hemsidan från och med fredag kväll. Det går bra att köpa sommarkort via kansliet från och med idag. Med sommarkortet får ni spela och boka 1 timme per dag under hela säsongen. Gäller endast medlemmar.
Utomhussäsongen gäller från den 12/4 tills vi stänger banorna för vintern.
Inomhus gäller sommarkortet från den 16/6 till och med den 14/8.
Kostnaden för kortet är endast 1500:-
Under påsklovet kommer all juniorträning att vara inställd måndagen den 14 till och med måndagen den 21 april.
Vuxenträningen är inställd torsdagen den 17 till och med måndagen 21 april.

Lördagen den 5 april spelade MIK ett utbyte mot kombinationen Farsta/Spårvägen. Det var i första hand för att ge JSM spelarna till Göteborg möjlighet till lite extra matcher. När kvällen var slut kunde vi konstatera att våra gäster var bättre än oss denna kväll. 14-42 blev resultatet efter att vi spelat utbytet i form av ”blixttennis”, det vill säga matchtiebreaks hela tiden.

Borta-coachen Micael Schjölin och MIK-coachen Anders Henricsson tyckte att detta var ett utmärkt sätt att få spela mycket med hög intensitet. Att Farsta/Spårvägen var för bra denna gång lyfter vi på hatten för, och så siktar vi på revansch till nästa gång.

Avslutningsvis på kvällen hade vi den mycket prestigefyllda Skidskyttestafetten. En stafettform där både kondition och koncentration är viktiga ingredienser. Ett stenhårt lopp blev det där hela gänget tog ut sina sista krafter, OCH kvällen fick ytterligare en segrare, MIK. Stina Molin gick i mål med någon meters marginal före våra gäster. Från MIK spelade under kvällen Aleksej Vergara, Stina Molin, Cornelia Jäger, Amanda Kadiri, Nellie Cala, Emil Molin och Tobias Wallin.

Vi tackar Farsta/Spårvägen för en god match. Vi passar också på att tacka alla spelarna från MIK för fantastiska kakor. Sist med inte minst, Robban Wallin tack för din hjälp med det övriga runt arrangemanget.

Allt detta sammantaget och lite till gjorde kvällen till vad det skulle vara, en kul kväll!
IMG_0861

Tuva Wallin vann i helgen lagtävlingen H&M Team Cup tillsammans med Svetlana Teterina från Spårvägens TK. Tävlingsformen var enligt följande, att de började med att spela en dubbelmatch för att sedan spela de båda singlarna efter det. I finalen vann Tuva och Svetlana mot Olivia Grönros Aleman och Lovisa Condé, båda från KLTK.

Grattis !

Alizade Flyttfabriken gillar detta inlägg
Bättre sent än aldrig fick Tobias ta emot blommor och choklad som tack för hans ingripande den 6:e november då det började brinna i damernas omklädningsrum.
Tack än en gång Tobias för din insats!
image
image image