• Välkommen till MIK Tennis!

    Välkommen till MIK Tennis!

Hej idrottsvänner,

Min arbetsplats och passion är Mälarhöjdens tennisklubb som befinner sig på Mälarhöjdens fina idrottsplats. I alla år har det varit förbjudet att köra in med bil på idrottsplatsen. Ledare till tennisklubben samt vaktmästare har haft möjlighet att åka in med bil om det krävs avlastning av varor eller liknade. Annars är det den vanliga parkeringen som gäller för alla.

läs mer →

I söndags avslutades MIK Tennis klubbmästerskap, ett mästerskap som i år bjudit på perfekta väderförhållande och några riktigt spännande matcher och erfarenheter för deltagarna. Sammanlagt deltog 121 deltagare och vi har totalt fått 14 nya klubbmästare, men det återkommer vi till senare. Syftet med ett klubbmästerskap är tvådelat, dels är det det sociala som stärker.. läs mer →

Under närmare ett år har Mälarhöjdens Idrottsplats varit under ombyggnation. På grund av förseningar i arbetet ser miljön runt våra fina grusbanor inte så trevlig ut.

läs mer →

läs mer →

Under våren kommer vi att se några nya ansikten i hallen och på banorna. Efter en kort vistelse i SALK är Tuva Wallin (17år) tillbaka i MIK Tennis. Tuva har haft en lång period med skadeavbrott, vilket gjort att hon inte haft möjlighet till kontinuerlig träning och tävlande. Hon började spela tennis i MIK, där.. läs mer →

På höstlovet åker MIK tennis till Alicante igen!

Det blev en lyckad tennisvecka för 55 MIKare i soliga Alicante förra året, nu åker MIK igen på höstlovet 2018!

Alicante ligger vid kustremsan Costa Blanca ett perfekt läge vid Medelhavet. Här finns allt du kan förvänta dig av en storstad, kryddat med en mängd fantastiska stränder.

Alicante är en av de städer som växer snabbast i Spanien. Mycket tack vare turismen. Fler och fler har upptäckt den ovanliga och tilltalande kombinationen av storstadens alla fördelar och stränder som tål att jämföras med vilka andra som helst kring Medelhavet.

Vi kommer bo på ett hotell som ligger nära playa de San Juan. Gillar du att spendera en stor del av semestern på stranden kommer du inte att bli besviken.

Trots att det är oktober-november går det fortfarande att bada. Staden ligger nämligen i en bukt vilket gör att regnmolnen stannar bakom bergen. Medeltemperaturen är runt 20 grader i luften samt 23 grader i vattnet.

Alla medlemmar är välkomna att följa med på årets tennisreas oavsett nivå, ålder och ambition.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller

Varmt välkomna, vi ser fram emot er anmälan!

läs mer →