Bokning

Boka våra banor via MATCHi!

Alla våra banbokningar sköts i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Förutom att boka och betala banor kan man även via tjänsten söka spelpartners på din nivå. För er med iPhone finns det även en app på för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.

Vad behöver jag göra?

Medlem med registrerad mailadress:
Kontakta oss (info@miktennis.se) så skickar vi ut en aktiveringslänk  När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare.

Medlem utan registrerad mailadress:
Kontakta oss (info@miktennis.se) för att få en inbjudan.

Ej medlem:
Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user

Bokning & betalning:
Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnummer mer än vid första köpet. Du kan även betala med klippkort som finns tillgängligt att köpa via bokningssidan.
Avbokningar måste ske senast 6 timmar innan speltiden, annars sker full debitering och man får inga pengar tillbaka eller klipp på 10-kortet.
Man kan fortfarande boka och avboka banor via kansliet vardagar 08:00-18:00.

Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta kansliet vardagar 08:00-18:00. Vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi, feedback@matchi.se).

TILL BOKNINGEN