Partners

MIK Tennis partnernätverk har en mycket stor betydelse för klubben när det gäller utveckling av verksamheten. Vår filosofi är äkta partnerskap där både partner och MIK Tennis vinner på samarbetet. Med utgångspunkt från våra partners behov skapar vi affärsmöjligheter och knyter kontakter mellan företag i nätverket. De investeringar våra partners gör i MIK Tennis använder vi till satsningar för att kontinuerligt förbättra verksamheten enligt klubbens långsiktiga mål.

Är du intresserad av att bli partner till MIK Tennis, kontakta partneransvarig Srdan ”Sigge” Mladenovic eller partnerkoordinator Thomas Lindegård.


Quick Office

Södra Stockholms trivsammaste kontorshotell i välkänd fastighet!

Unikt och modernt workspace
Centralt beläget intill E4:an, på Västertorpsvägen 135, ligger Quick Office kontorshotell Mälarhöjden. Här erbjuds en trivsam miljö. Du får personlig service och kontorets design är i toppklass.

Mötesrum 
Vår fina mötesrumsavdelning består av 3 olika mötesrum med plats för upp till 20 personer. Våra mötesrum ligger intill vår fina lounge där ni kan ta paus och mingla.

Nätverkande och frukost
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.


Eliases Sthlm

100%. Oftast mer! 

Välkomna till en mäklarfirma med energi. Vi ger maximala förutsättningar till en lyckad bostadsaffär. Vår filosofi är att alltid hålla hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra våra säljare och köpare ”Extremt nöjda”. Vi förmedlar idag villor och bostadsrätter med innerstan samt söderort som specialområden. Under 15 år har vi skapat ett värdefullt nätverk med marknadens bästa aktörer inom mäkleri, foto och media – allt för bästa möjliga presentation och resultat!

Funderar du på att sälja, köpa eller önskar en uppdaterad värdering av din bostad? Hör av dig, så berättar vi hur livets största affär även blir den bästa. Välkommen till ELIASES STHLM!

Kontakt: Peter Eliases, Kontor: 08-40020030, Mobil: 076-0120030, e-post: peter@esthlm.se

Besöksadress: Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm

Webbwww.esthlm.se