Senior

Racketar i väntans stund

Racketar i väntans stund

Mälarhöjdens Tennisklubb bedriver vuxenträning för alla nivår, från nybörjare till de mer avancerade. Träningen bedrivs måndag-söndag där vi delar in grupperna efter spelstyrka och tillgänglighet.
Förutom vuxenträning har vi även gruppspel som kort och gott går ut på att spela matcher. I MIK Tennis har vi för tillfället 14 olika grupper där man är 8 spelare i varje grupp. Varje omgång består således av 7 matcher. Efter avslutad omgång kan man beroende på resultatet antingen få stanna kvar i sin grupp, bli nerflyttad till en lägre division eller bli uppflyttad till en högre division. Matcherna spelas i 60 min där man generellt sett spelar om 3 poäng. Varje termin innehåller fyra omgångar där man spelar en match i veckan med undantag för våra tävlingar samt helgdagar.
Kostnad för gruppspelet är 645:- per omgång.
Vill du ställa dig i kö för vuxenträning eller gruppspelet fyll i intresseanmälan så blir du kontaktad så fort det dyker upp en ledig plats.
Ansvarig för seniorverksamheten är Kurt Lundberg. Vänligen skicka ett mail till kurt.lundberg@miktennis.se om du har några frågor eller funderingar gällande vuxenträning eller gruppspel.