top of page

Allvarlig händelse på Mälarhöjdens IP

Med anledning av händelsen igår kväll på Mälarhöjdens IP, då en ung man blev knivstucken, vill MIK Tennis framföra följande:

  1. MIK-hallen var bemannad av en sommarjobbare som skötte sig exemplariskt och bistod med förbandmaterial till förbipasserande som hjälpte offret. Polisen samtalade med honom och bedömde att han efter omständigheterna verkade samlad. Sportchefen kommer idag att prata med sommarjobbaren och erbjuda stöd.

  2. MIK Tennis har meddelat Idrottsförvaltningen om att tryggheten på idrottsplatsen skadats och de har kontaktat polis, socialtjänst och ordningsvakter för att initiera trygghetsåtgärder. Vi tror att Idrottsplatsen kommer att ronderas av mobila ordningsvakter en tid.

  3. Vi lever i ett öppet samhälle där allmänna ytor som idrottsplatser är tillgängliga för alla. MIK Tennis kommer att fortsätta samverkan med kommunen, myndigheter och övriga idrottsföreningar på idrottsplatsen för att öka tryggheten och säkerheten..

För frågor om tryggheten och säkerheten i MIK Tennis verksamhet, kontakta sportchefen Srdan ”Sigge” Mladenovic på sigge@miktennis.se eller 070-4777645

1 visning0 kommentarer
bottom of page