top of page

Din guide till allt som är på gång i MIK Tennis december-januari!Det är ett härligt tempo i verksamheten, där den ordinarie terminsträningen och sign-in träningar varvas med bland annat förberedelser inför kommande hemmamatcher i Elitserien för herrlaget och Division 1 för damlaget. I stort sett varje vecka finns det något att vara med på eller anmäla sig till och det är en utmaning att hänga med i informationsflödet. Vi hoppas denna sammanfattning kan vara till hjälp.


Inför avslutningen av höstterminen

Den sista dagen för ordinarie träning för både juniorer och vuxna är söndag 18 december med två undantag:

  • Onsdagsgrupperna tränar inte 14 december och har därför ytterligare ett tillfälle 21 december på grund av tidigare inställd träning.

  • Torsdagsgrupperna tränar inte 15 december och har sista träningstillfället 8 december, då terminen startade en vecka tidigare för dem.

Alla träningstillfällen hittar du i kalendern: https://www.miktennis.se/kalender


Vill du fortsätta med din tennisträning i vår behöver du inte göra något, men om du vill säga upp din plats behöver du göra en avanmälan via MATCHi senast 1 december: https://www.matchi.se/forms/ZPQGZH00IL9o9PmIqq4s


Vårterminen 2023

Den första träningsdagen för vårterminen 2023 är måndag 16 januari.


Winter och Fresh Start Camps 2022/2023 för vuxna och juniorer

Här kan du vässa formen inför klubbmästerskapen, ge vårterminens tränings- och matchspelsform en rejäl skjuts, eller helt enkelt springa av dig jul- och nyårsmaten samtidigt som du har kul på tennisbanan!


Sign-in träningar

Våra populära sign-in träningar fortsätter på fredagar terminen ut, med flaggskeppet Happy Friday i spetsen. Information och anmälan via MATCHi-appen eller på https://www.matchi.se/facilities/mik


Det finns några platser kvar i morgon fredag 25 november, Avancerad och Happy Friday.


Elitserien i MIK-hallen 14 och 15 december

Onsdag och torsdag 14 och 15 december vankas det tennis av yppersta klass då vårt herrlag matchas mot KLTK och Solna TK. Matchstart 17:00. Vi går all-in för att göra det till en härlig tennisupplevelse och inspirerande event med många aktiviteter vid sidan om matcherna. Varmt välkommen att fylla läktarna och ge våra herrar ditt viktiga stöd!


Division 1 i MIK-hallen 3 och 4 december

Lördag och söndag 3 och 4 december blir det också tennisunderhållning av hög klass i MIK-hallen då vårt damlag spelar hemma i division 1 mot USIF och Kramfors. Även här är ditt stöd viktigt! Matchstart lördag 16:30, söndag 10:30.


Klubbmästerskapen 7-15 januari 2023

Här finns klasser för alla och vi siktar mot nytt deltagarrekord och en härlig stämning i MIK-hallen med spännande matcher och dagliga aktiviteter.


Dubbelgruppspel 19 december - 6 januari

Vi arrangerar ett dubbelgruppspel för alla medlemmar under perioden 19 december till 6 januari. Juniorer är också välkomna, födda 2007 eller tidigare. För dig som funderar på att spela dubbel i kommande klubbmästerskap i vecka 2 blir dubbelgruppspelet en perfekt matchträning.


Supporterresa till Göteborg 10-11 december

Snart är det dags för premiären i Elitserien för vårt herrlag, som möter GLTK i Göteborg 11 december. Med anledning av det arrangerar vi en supporterresa till Göteborg helgen 10-11 december.96 visningar0 kommentarer
bottom of page