Dubbelgruppspel jullovet 2022/2023MIK Tennis arrangerar ett dubbelgruppspel för alla medlemmar under perioden 19 december till 6 januari. Juniorer är också välkomna, födda 2007 eller tidigare. För dig som funderar på att spela dubbel i kommande klubbmästerskap i vecka 2 blir dubbelgruppspelet en perfekt matchträning.


Det blir grupper om fyra lag och därmed tre matcher per lag att spela under tre veckor, med en match i veckan schemalagd. Vi kommer att göra grupperna så jämna som möjligt och då bland annat titta på hur det gått i tidigare dubbelgruppspel.


Vinnarna i varje grupp kommer att få varsitt presentkort på 100 kr insatt på sitt MATCHi-konto, att användas i shopen eller caféet.


Matchreglerna kommer att följa reglerna för vårt vanliga gruppspel, korta set till 4 med tiebreak vid 3-3, avgörande boll vid 40-40, så kallat no-ad game. Dubbelgruppspelet kommer också att använda vårt system för gruppspel, Backhandsmash, för rapportering av resultat, tillgång till schema och tabeller och enkelt sätt att boka om matchtider.


Matcherna kommer att schemaläggas på gruppspelets och damgruppspelets tider, så det är vardagskvällar och helger som gäller. Det kommer att finnas goda möjligheter att boka om tider.

Matchbollar hämtas i receptionen och kan köpas ut för 50 kr efter match.


Anmäl dig här senast 14 december. Avgiften är 350 kr per spelare och betalas i samband med anmälan. Har du en partner anmäler ni er båda två och anger partner. Saknar du en partner försöker vi ordna en till dig. Har du inte spelat gruppspel förut ber vi dig ange din spelstyrka: bas, medel eller avancerad.


Frågor? Kontakta Thomas Lindegård: thomas.lindegard@miktennis.se


130 visningar0 kommentarer