top of page

Förändringar i personalteamet

Till hösten kommer Mälarhöjdens Tennis kansli inte längre bemannas av Ann-Marie Jonsson som varit klubben trogen i 14 år. När Ann-Marie började i MIK fick hon lära sig att skriva ut fysiska medlemskort via en skrivmaskin. Utvecklingen har gått framåt sedan dess, idag jobbar Ann-Marie med moderna arbetsredskap. Ann-Marie fyllde 65 år i höstas och har nu bestämt sig för att gå i pension.

Jag har många fritidsintressen och vill nu ägna mer tid åt dem, lantstället på Gotland samt att umgås med barn och familj. Åren i MIK Tennis har varit väldigt innehållsrika och roliga. Många tränare och spelare har börjat och slutat vilket har varit spännande och det har varit en härlig arbetsplats att arbeta på, säger Ann-Marie.

Jag talar för alla medlemmar, styrelsen och personalen som vill tacka dig Ann-Marie för din tid och engagemang i MIK Tennis. Du har alltid varit glad, positiv och med ett trevligt och serviceinriktat bemötande av alla som besökt hallen. MIK Tennis önskar dig lycka till i livet som en glad och pigg pensionär.

Även Mikaela Seger kommer att lämna MIK Tennis. Mikaela kom till klubben 2011 och har varit en frisk fläkt för MIK. Mikaela lämnar MIK för andra arbetsuppdrag.

MIK har varit en spännande och utvecklande arbetsplats och klubb. MIK Tennis vill framåt och har alltid haft höga ambitioner. Jag har lärt mig mycket, men befinner mig i en livssituation där jag vill vidare i arbetslivet för att prova något annat, säger Mikaela.

Under sin tid i MIK har Mikaela hunnit med mycket och haft möjlighet att introducera matchi.se samt hjälpa till att organisera det administrativa arbete som en klubb behöver. Mikaela har även varit en viktig kugge som tränare på tennisbanan både med damlaget samt med våra yngsta spelare i klubben.

Klubben tillsammans med personal och styrelsen tackar dig Mikaela för din tid, kunskap och engagemang i MIK Tennis och önskar dig lycka till i framtiden samt med nytt arbete.

Styrelsen tillsammans med sportchefen har påbörjat en process med rekrytering av en ersättare i form av en kanslist och administratör. Tjänsten är utlyst på www.tennis.se samt www.tennisstockholm.se

Vi ses i hallen och på tennisbanan!

Glad sommar önskar MIK Tennis genom Sigge

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page