top of page

Förstärkning i tränarteamet!

Från årsskiftet kommer Mälarhöjden att förstärka sitt tränarteam med två tränare. Vi är väldigt glada att nu kunna välkomna Linus Eriksson och Benjamin Lecomte.

Benjamin har jobbat i MIK som tränare i 5 år men i olika grad. Ben som han kallas kommer från årsskiftet att arbeta heltid och ta över en del arbetsuppgifter som Mikaela Seger har haft. Mikaela väntar sitt andra barn och kommer att vara föräldraledig från och med mars. Ben har sin bakgrund i Frankrike och därmed en tränarutbildning från en av världens bästa tennisnationer när det gäller att utbilda tränare. Vi ser fram emot att kunna ta del av ännu mer av Bens kunskaper och erfarenhet.

Linus Eriksson är 26 år och kommer ursprungligen från Göteborg. Han har precis avslutat ett tränaruppdrag i Kina där han haft ansvaret för juniorer på en akademi.

Linus har haft en del klubb- och spelaruppdrag i Sverige men bestämt sig för att landa i MIK och Stockholm från årsskiftet. Linus kommer att vara ansvarig tillsammans med sportchefen för elit- och tävlingsjuniorerna i klubben.


12308229_10153108981312331_467873220147967311_n
0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page