top of page

Gott nytt år önskar styrelsen


Styrelsen i Mälarhöjdens IK Tennis ber att få att tacka för det gångna året. Mycket händer alltid i klubben, så även detta år. Föregående år bedrevs en verksamheten utefter de gällande restriktionerna för Corona-pandemin. Detta året har varit ett mer normalt år och många aktiviteter har anordnats av våra engagerade medarbetare. En ny styrelse har även kommit på plats efter höstens årsmöte och påbörjat sitt arbete tillsammans med verksamheten.

Under de senaste åren har ett nytt arrendeavtal legat högt på prioriteringslistan för såväl styrelse som verksamheten. Ett arrendeavtal för marken som vår anläggning ligger på är en förutsättning för att vi tryggt och långsiktigt ska kunna bedriva vår härliga verksamhet. Det nya arrendeavtalet är nu påskrivet och sträcker sig till 2037.

Arrendeavtalet var också en förutsättning för att det sedan tidigare beslutade projektet att installera solceller skulle kunna förverkligas. Nu har styrelsen beslutat om val av leverantör efter verksamhetens rekommendation. Installationen kommer att genomföras under andra kvartalet 2023. Det är en stor men lönsam investering som kommer att reducera klubbens elkostnader avsevärt.

Gällande det sportsliga så säkrade nyligen vårt herrlag platsen i Svensk tennis högsta serie, Elitserien, även för nästa år. Vid den första matchen borta mot GLTK åkte medlemmar med buss tillsammans med laget till Göteborg för att stötta laget, där även MIK-juniorer fick tillfälle att spela vänskapsmatcher mot spelare från Ullevi TK i samma ålder. Vi hade sedan två hemmamatcher där det bjöds på ett fantastiskt arrangemang. Frivilliga medlemmar hjälpte till med arbetet att göra det hela till något att minnas. Glädjande att vi tack vare våra ambitiösa och engagerade medlemmar lyckades attrahera Lilla Sportspegeln och komma ut på plats i MIK-hallen och filma för ett kommande program.


Vi vill även rikta ett stort tack till alla deltagare i verksamheten och alla de tränare som dagligen inspirerar och hjälper spelare att utvecklas, var och en på sin nivå. Tillsammans med gruppspelare och tävlingsjuniorer som hjälper till att bemanna hallen under alla öppettider skapar ni en personlig och varm atmosfär i MIK-hallen.


Till alla över 150 deltagare i kommande klubbmästerskap 7-15 januari önskar vi stort lycka till och ser fram mot många roliga och spännande matcher.

Gott nytt år!

Styrelsen


76 visningar0 kommentarer
bottom of page