top of page

Härlig junioravslutning och premiär för utdelning av Jozefs minne!Igår söndag var det full fart på junioravslutningen, med tennis, grillad korv, femkamp, musik med mera i en härlig sommarvärme! Tack alla barn och föräldrar som kom och gjorde eftermiddagen till ett skönt avslut på vårterminen.


Det var också premiär för utdelning av pris till Jozefs minne, till två juniorer som visat särskilt gott kamratskap och varit goda föredömen både på och utanför banan. Våra första pristagare är David Ejderholm och Lova Stenlund.David har spelat i MIK Tennis ända sedan bollskolan och tränar med klubbens äldre och yngre tävlingsjuniorer. Han jobbar också som tränare i tennisskolan och har siktet inställt på collegetennis i USA efter studenten nästa år. Lova har deltagit i vår tennisskola i mer än fem år och jobbar också som tränare i minitennisen. Hon är mycket uppskattad för sin förmåga att sprida glädje och få alla att känna sig trygga. Många barn och ungdomar på våra juniorläger har haft mycket kul med Lova.


David och Lova får förutom äran 500 kr vardera i pris. Jozefs minne kommer att fortsätta delas ut årligen, med medel som klubben fonderat av minnesgåvor i samband med vår mångårige kollega Jozefs bortgång förra sommaren. Det går utmärkt att skänka en slant till Jozefs minne och vara en del av kommande prisutdelningar. Se https://www.miktennis.se/junior/jozefs-minne för mer information.

78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page