top of page

Herrarna i SM-slutspel på hemmaplan 11-12 september

För någon vecka sen blev det klart att MIK Tennis herrlag tagit sig till slutspel i årets Svenska Tennisligan utomhus och bara för någon dag sen blev det klart att vi står som värdklubb för slutspelet. 

Slutspelet spelas 11-12 september på MIK Tennis grusbanor där fyra klubbar gör upp om SM-medaljerna: Fair play TK, Tabergsdalen TK, Älsvby TK och Mälarhöjdens IK Tennis. 

”Vi är väldigt glada över att killarna i laget spelat bra och att vi tagit oss till ett slutspel som var ett målen innan serien startade. Nu laddar vi om och ser fram emot ett spännande slutspel”, säger lagkaptenen Kurt ”Kurre” Lundberg. ”Vi har ett starkt lag med Lucas och Daniel i spetsen, och formstarka juniorer som Tobias och Janne. Melvin har spelat bra i grundserien och sammanlagt har jag många spelare att välja bland. Ett ess i rockärmen är veteranen Robin Brage som är i bra form och laddad inför slutspelet”, avslutar Kurre. 

Slutspelet spelas under två dagar med matchstart 10:00 både lördag och söndag. Spelschemat kommer att finns tillgängligt på Svenska Tennisförbundets tävlingssida samt MIK Tennis sociala kanaler. 

Vi välkomnar alla medlemmar att komma och heja fram herrarna under helgen. Ta gärna med MIK-tröjan och ett glatt humör för nu ska det hejas och peppas så att våra spelare verkligen känner stödet av hemmaplan.  slutspelet

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page