top of page

Herrlaget åkte ur Elitserien!

Tyvärr lyckades inte herrlaget hålla sig kvar i Elitserien och får därmed spela i Division 1 nästa år.

Herrarna började bra mot Fair Play där det var många jämna och välspelade matcher. Jerry Sundgren var dock den enda som lyckats vinna sin match och resultatet blev 1-5.

Mot Lidköping blev det samma resultat, 1-5, då Robin Brage vann andrasingeln relativt lätt. I resterande matcher var motståndet för svårt där siffrorna var relativt klara.

Näst på tur var Höllviken, nykomlingen i Elitserien, och på pappret ett sämre lag än MIK. Även här skrevs resultatet till 1-5 då Robin och Jerry vann första dubbeln. Övriga matcher var jämna, men MIK hade inte flytet på sin sida och kunde inte få ihop fler poäng. Tung förlust för herrlaget som borde ha kunnat få fler poäng mot Höllviken.

De första poängen kom mot Växjö och SALK där det blev oavgjort i båda matcherna. Lucas Renard och Mikael Ekman lyckades vinna sina singlar och dubbeln tillsammans mot Växjö. De andra tre matcherna gick till matchtiebreak där MIK verkligen inte hade något flyt och förlorade samtliga matcher. Återigen en tung förlust då MIK hade behövt vinna för att säkra kontraktet i Elitserien.

Mot SALK var det Robin, Mikael och Jerry som vann sina singlar. När sedan dubblarna skulle spelas var det redan bestämt att MIK skulle åka ur Elitserien. Med tunga fötter blev det inte helt överraskande sedan förlust i båda dubblarna.

Herrlaget tar nya tag nästa år med förhoppning om att ta sig upp i Elitserien igen. Tack till alla som kom och stöttade herrarna under hemmamatcherna! Stort tack även till alla bollkallar, bollkajsor och linjedomare!


Herrlaget


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page