top of page

Inför slutet på höstterminen 2022Slutet på den härliga höstterminen 2022 närmar sig. Nästa söndag 18 december är den sista ordinarie träningsdagen för alla grupper, med två undantag:

  • Onsdagsgrupperna tränar även den 21 december på grund av att Elitseriematcher ställer in träningen nästa onsdag 14 december.

  • Torsdagsgrupperna har redan haft sin sista träning, då de "tjuvstartade" terminen en vecka innan övriga och därför redan kompenserats för inställd träning på grund av Elitseriematcher nästa torsdag 15 december.

Alla träningstillfällen för alla grupper finns tydligt redovisade i kalendern: https://www.miktennis.se/kalender


Vårterminens första träningsdag är måndag 16 januari. Kalendern uppdateras med alla träningstillfällen så snart som möjligt. Har du inte avanmält din plats tränar du på samma tid och bana som i höst om du inte hört något annat från verksamhetsansvarige.


Våra populära sign-in träningar fortsätter på fredagar terminen ut, med flaggskeppet Happy Friday i spetsen. Information och anmälan via MATCHi-appen eller på https://www.matchi.se/facilities/mik


Den kommande månaden är verkligen fullspäckad, med allt från Elitseriematcher för herrlaget till ett intensivt klubbmästerskap i vecka 2. Har du inte anmält dig till följande evenemang är det hög tid att göra det:

112 visningar0 kommentarer
bottom of page