top of page

Information om MATCHi – vårt nya bokningssystem!

Boka våra banor via MATCHi!

Från och med onsdagen den 1:a oktober kommer alla våra banbokningar att skötas i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Det kommer att underlätta för er att boka och betala speltider, och för oss att hantera kundregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Viktigt att du läser igenom och ser vad detta betyder för dig!

Vi möjliggör nu bokning och betalning av våra banor tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå. För er med iPhone finns det även en app på för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.

Fram till den 1/10 kan du fortfarande boka och avboka tennistider i nuvarande bokningstjänst, BRP. Alla tider som ni vill boka eller avboka från den 1/10 sker i MATCHi. Extra viktigt att ni som har kontraktstider och vill ledigställa er tid gör det i BRP innan den 1/10 och i MATCHi efter den 1/10.  

Vad behöver jag göra?

Medlem med registrerad mailadress: Vi skickar ut en aktiveringslänk den 23-24 september. (Får du inte mailet var god leta i din ”spam”/”skräppost” för att se om det har fastnat där.) När du har klickat på länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett nytt konto om du inte har använt matchi.se tidigare.

Medlem utan registrerad mailadress: Kontakta Mikaela (mikaela.seger@miktennis.se) med din mailadress så får du en inbjudan.

Ej medlem: Gå in på MATCHi och registrera dina användaruppgifter: http://matchi.se/registration/user Bokning & betalning: Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnummer mer än vid första köpet. Du kan även betala med klippkort som finns tillgängligt att köpa via bokningssidan. Avbokningar måste ske senast 6 timmar innan speltiden, annars sker full debitering och man får inga pengar tillbaka eller klipp på 10-kortet. Man kan fortfarande boka och avboka banor via kansliet vardagar 08:00-18:00.

Inledningsvis kan det kännas ovant med den nya tjänsten och vi hoppas att ni har överseende med övergången. Får du problem med att boka eller undrar över något, kontakta i första hand Mikaela via mail (mikaela.seger@miktennis.se) eller telefon (0707993629). Det går också bra att kontakta kansliet vardagar 08:00-18:00. Vi hoppas att alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi, feedback@matchi.se).


TILL BOKNINGEN BRP (för bokningar innan den 1/10)

TILL BOKNINGEN MATCHi (för bokningar från den 1/10)

0 visningar0 kommentarer
bottom of page