top of page

Jacqueline Cabaj Awad klar för Mälarhöjdens IK Tennis

Sveriges fjärde högst rankade damspelare och Fed Cup-aktuella Jacqueline Cabaj Awad har från och med årsskiftet valt att förlägga sin träningsbas hos Mälarhöjdens IK Tennis. Jacqueline, 21 år gammal, har de senaste åren tränat hos Good to Great men väljer nu istället att fortsätta sin utveckling hos Mälarhöjden där hon kommer jobba hårt för att ta nästa steg i sin utveckling


För närvarande ligger hon rankad 501 i världen i singel och 654 i dubbel. Totalt har Jacqueline vunnit sju singeltitlar och sex dubbeltitlar på proffstouren, varav tre av de fyra titlarna (tre singlar och en dubbel) har kommit i år.

  1. Det är så klart väldigt roligt att Jacqueline väljer att ge oss förtroendet att guida henne vidare i sin karriär, säger sportchef Srdan ”Sigge” Mladenovic. Vi är ett starkt tränarteam i klubben som tillsammans kommer göra allt vi kan för att addera ett värde till Jacqueline i hennes fortsatta satsning.


En presskonferens kommer ske inom kort då Jacqueline Cabaj Awad presenteras lite närmare för alla medlemmar. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till henne och tränarna.

/MIK Tennis

1 visning0 kommentarer
bottom of page