top of page

Johan Widenmark går vidare

Uppdaterat: 24 nov. 2022Vår fystränare Johan Widenmark har valt att gå vidare och avsluta sin tjänst i Mälarhöjdens Tennisklubb. Johan har under nästan fem och ett halvt år tränat och utvecklat spelare, juniorer som seniorer, både i gymmet och på tennisbanan. Tillsammans har Johan och teamet gjort en fantastisk resa och utvecklat den fysiska träningen samt integrerat den till en naturlig och självklar del i tennisträningen.


Jag minns det som om det var igår när jag hämtade Johan på pendeltågsstationen i Älvsjö för att han skulle skriva på anställningsavtalet, och på vägen till MIK-hallen får jag besked om att det är dags för mitt tredje barn att födas! Allt gick bra och jag har i tacksamt minne både min dotters ankomst till världen och att Johan började hos oss den dagen.


Jag och teamet önskar Johan stort lycka till i framtiden både professionellt och privat. Vi är tacksamma över hans tid, hjärta, kunskap och engagemang för klubben och dess medlemmar. Johan är en kämpe som har överkommit mycket i livet utan att någonsin förlora sin humor, empati och självdistans. Han kommer alltid vara varmt välkommen till MIK-hallen!


Johan kommer att lämna ett stort tomrum efter sig och organisationen kommer att behöva förändras. Det är alltid jobbigt med förändringar, men de ger också utrymme för kreativa processer och nya möjligheter. Fysträningen är en väsentlig del av vår verksamhet som vi vill fortsätta utveckla. Hur vägen framåt ser ut arbetar jag och teamet hårt med och vi återkommer med information så snart vi har resultat att presentera. Johan kommer preliminärt att vara kvar till årsskiftet.


Kontakta mig gärna om du har frågor eller synpunkter.


Hälsningar

Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef MIK Tennis


268 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page