top of page

Justering av terminsavgifter till höstterminen 2018

MIK Tennis strävar alltid efter att vara en attraktiv och ledande klubb för våra medlemmar. På grund av ökade satsningar på utbildad och erfaren personal, investeringar i anläggningen samt höjda avgifter för medlemshantering har styrelsen beslutat att justera vår prissättning för tennisträningen som klubben erbjuder.

De nya avgifterna träder i kraft från och med höstterminen 2018.Bollskolan1650 krMinitennis2250 krTennisskola 1 gång/vecka2500 krTennisskola 2 gånger/vecka4375 krVuxentennis3500 krTävlingsskola inkl Junior Competition group3 tim 5000 kr, 4 tim 5875 kr, 5 tim 6500 kr, 6+ 7750 kr

Med de nya avgifterna säkerställer vi en fortsatt god ekonomi som är en förutsättning för att behålla vår träningskvalité och genomföra investeringar i verksamheten. Allt för att fortsätta vår strävan att bli Söderorts mest attraktiva tennisförening.


Mälarhöjdens tennisklubb (MIK Tennis) är en förening som bildades 1939. Klubben har cirka 1100 medlemmar där den yngsta är 5 år och den äldsta 90 plus . För de yngsta har vi bollskola och minitennis där man sedan kan ta klivet vidare till tennisskolan eller tävlingsgruppen. Vi har även vuxenträning, gruppspel, en stor pensionärsverksamhet samt serielag som representerar MIK:s färger i de flesta divisioner och åldersklasser.

MIK Tennis har framgångsrikt satsat på att bygga upp kompetens inom fysisk träning som blivit allt viktigare både för professionella spelare och motionärer som vill få allsidig träning och undvika skador. Som en av få tennisklubbar i Sverige har vi en egen anställd fystränare som en viktig del av träningsverksamheten.

Vi strävar hela tiden efter att upprätta en klubb där alla kan trivas och känna sig välkomna.

Vid frågor, hör av er till Srdan ”Sigge” Mladenovic, Sportchef, sigge@miktennis.se

För frågor kring fakturor, kontakta kansliet, info@miktennis.se

1 visning0 kommentarer
bottom of page