top of page

Mälarhöjdens Tennis - din ljuspunkt i novemberrusketNu är den ordinarie träningen igång igen efter höstlovsuppehållet. Förra veckan var det full fart i MIK-hallen med Halloween Camps och många som passade på att spela när det fanns mer strötider än vanligt att välja bland, kul! I det kompakta novembermörkret är det skönt att komma in i hallvärmen, röra på kroppen, få ljusterapi av vår fina belysning och kanske avnjuta något gott och värmande i kaféet.


Sign-in träningarna rullar också vidare, med det spännande tillskottet av Tennisfys med coach Sigge. Här får du en introduktion till riktigt bra övningar i gymmet som stärker och mjukar upp muskler som är särskilt viktiga i tennisen: https://share.matchi.com/activities/96352


Måndagsdubblarna är fullbokade ikväll, härligt! Det går redan nu att anmäla dig till de två kommande omgångarna. Har du en eller flera kompisar som gillar dubbel är det bara att ni anmäler er och spelar dubbel på en av veckans bästa tider.


Höstterminen avslutas vid lite olika tillfällen beroende på vilken dag man tränar. Du hittar alla träningstillfällen och dag för sista träning i kalendern: https://www.miktennis.se/kalender

Vårterminen startar vecka 3, 15-21 januari.


Efter jullovet är det dags för en av de stora begivenheterna under året, nämligen klubbmästerskapen! 8-14 januari kommer det att spelas många spännande matcher i flera olika klasser. Mer information kommer senare i november.


Under jullovet kommer vi att arrangera både Christmas och Fresh Start Camps, intensivträning för både barn och vuxna. Även här kommer inbjudan inom kort.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page