top of page

Mälarspelen 2022 - MIK Tennis söker partnerEn av Stockholms äldsta tennistävlingar, Mälarspelen, arrangeras i MIK-hallen 1-9 oktober. Under en dryg vecka spelas det mängder av spännande matcher i motionsklasser för seniorer. Tävlingen inkluderar också den högklassiga Vintertouren, ett mycket starkt varumärke i svensk tennis, med elitspelare från hela Sverige och prispengar. Här finns ypperliga möjligheter att exponera ett varumärke i en positiv och energifylld miljö med stor målgrupp. Är du, ditt företag eller någon du känner intresserad av att bli samarbetspartner till Mälarspelen är du varmt välkommen att kontakta mig. Vi är alltid öppna för skräddarsydda lösningar som utgår från våra partners behov och önskemål. För Mälarspelen utgår vi från följande erbjudanden:

  • Tävlingspartner, med exponering av varumärke i MIK-hallen och våra sociala medier inför och under hela tävlingsveckan. Värde av partnerskap från 10 000 kr.

  • Titelpartner för Vintertouren, med omfattande exponering under Vintertouren och marknadsföring vid aktiviteter som till exempel prisutdelning. Värde av partnerskap från 30 000 kr.


Med tillförsikt om lyckat samarbete!


Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef MIK Tennis


0704777645

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page