top of page

Med MIK Tennis partnernätverk mot nya mål!

MIK Tennis partnernätverk har en mycket stor betydelse för klubben när det gäller utveckling av verksamheten. Vår filosofi är äkta partnerskap där alla vinner på samarbetet. Med utgångspunkt från våra partners behov skapar vi affärsmöjligheter och knyter kontakter mellan företag i nätverket. De investeringar våra partners gör i MIK Tennis använder vi till satsningar för att kontinuerligt förbättra verksamheten enligt klubbens långsiktiga mål.

Vi stärker nu satsningen på partnernätverket för att hålla jämna steg med utvecklingen av vår verksamhet. Följande områden är i fokus:

  1. Tydligare organisation med sportchef Srdan ”Sigge” Mladenovic som partneransvarig och Thomas Lindegård som partnerkoordinator.

  2. Tätare kontakt och fler aktiviteter i partnernätverket

  3. Regelbunden uppföljning med varje partner för att sätta och följa upp mål.

Har du eller någon du känner ett företag som vill veta mer om MIK Tennis partnernätverk är du varmt välkommen att höra av dig.

Alla företag är olika och därför skräddarsyr vi partnerlösningar utifrån identifierade önskemål och behov. Exemplen i foldern nedan är tänkta att ge inspiration och bilda en utgångspunkt för diskussioner. Samarbetsalternativ-och-partner-2019-2020

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page