top of page

MIK Tennis önskar God Jul och ett Gott Nytt År 2021

Nästa vecka är höstterminens sista, med avslutande träningsdag söndag 20 december. Det har varit en annorlunda termin där många träningsgrupper fick träningen inställd efter höstlovet. Nu ser vi fram mot ett bättre 2021! På tisdag 15 december kommer besked om hur träningen kommer att bedrivas när vårterminen startar. Då får också de som drabbats av inställda träningar besked om kompensation. Vårterminens första träningsdag är lördag 9 januari.

Christmas och New Years Camp för bollskola, minitennis och tennisskola genomförs som planerat. Hur det blir för vuxna återkommer vi om på tisdag 15 december.

Under jullovet har MIK-hallen stängt på julafton och öppet 8-17 under jul- och nyårsdagarna, i övrigt öppet som vanligt.

Caféet och MIK-shopen håller öppet som vanligt, och du är välkommen in för att ta en fika eller kanske lösa julklappsbestyr med något av våra erbjudanden: http://www.miktennis.se/wp/julklappstips-och-erbjudande-fran-mik-shopen/

Naturligtvis respekterar vi rekommendationerna om att undvika trängsel, hålla avstånd och iaktta god handhygien i MIK-hallen.

Tack för alla härliga insatser på tennisbanan från alla juniorer och vuxna som deltagit i verksamheten under hösten med glädje, engagemang och kämpaglöd!

  1. Frågor om bollskola, minitennis, tennisskola: ben@miktennis.se

  2. Frågor om vuxenträning: kurre@miktennis.se

  3. Frågor om frukosttennis: ben@miktennis.se

  4. Frågor om medlemskap och fakturor: info@miktennis.se

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page