top of page

MIK Tennis önskar God Jul och Gott Nytt ÅrNu är vi inne i julveckan och lägger en händelserik termin bakom oss, kryddad med förra veckans häftiga Elitseriematcher i MIK-hallen som ramades in av många besökare i en skön och fartfylld atmosfär. Vi ber att få önska alla våra medlemmar och besökare i hallen en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!


Under jul- och nyårsdagarna har MIK-hallen kortare öppethållande:

  • Julafton stängt

  • Juldagen och Annandag jul: 8-17

  • Nyårsafton och nyårsdagen 8-17

Alla övriga dagar öppet som vanligt. Det kommer att finnas en hel del lediga tider, så passa på att spela!


Alla deltagare i träningsverksamheten har nyligen fått en enkät om sin träning och alla medlemmar har fått enkäter för kaféet och shopen. Vi är mycket tacksamma för hjälpen med återkoppling som gör att vi kan fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet och anläggning.


Sign-in träningar gör nu ett uppehåll och drar igång igen i vecka 3, efter klubbmästerskapen som du väl har anmält dig till? https://www.miktennis.se/post/dags-att-anm%C3%A4la-sig-till-klubbm%C3%A4sterskapen


Det är i dagarna sista chansen att anmäla sig till Julknorren på torsdag 22 december samt Winter och Fresh Start Camps för vuxna.


Vi påminner också om att det nu på onsdag 21 december är träning som vanligt för onsdagsgrupperna, på grund av inställd träning förra onsdagen.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page