top of page

MIK Tennis förstärker personalteamet 

I våras blev det klart att Ann Marie Jonsson och Mikaela Seger lämnar MIK Tennis som arbetsplats. Båda har varit i klubben länge och gjort positiva avtryck på många olika sätt. Under sommaren har vi haft en rekryteringsprocess som resulterat i att vi har anställt Thomas Lindegård på 75%. Thomas är 49 år, är civilingenjör i Industriell Ekonomi och har arbetat inom information på många olika sätt, allt från teknikinformatör till utbildare och specialist inom verktyg, automatisering och informationsstrukturering.

Thomas har ett stort intresse kring idrott, speciellt tennis, och ser fram mot att börja jobba i klubben och använda sin kompetens för att tillsammans med teamet fortsätta utveckla MIK Tennis.  Arbetsuppgifterna kommer att vara administration och medlemsservice från kansliet som är navet i klubben. Thomas börjar den 4 september.

MIK Tennis är även väldigt glada över att kunna presentera Johan Widenmark som klubbens fystränare. Johan är 38 år gammal och har jobbat med tennis i snart 20 år och som PT/fystränare i 12 år. Johans tjänstegrad kommer att vara 75%.

– Det ska bli väldigt spännande att börja i MIK och tillsammans med övriga utveckla klubben framåt. Kul och nytänkt av MIK som väljer att fortsätta satsa på fysen som är väldigt viktigt och nödvändigt i dagens tennis. 

Johan kommer att fungera som en fystränare för klubbens medlemmar i form av kurser, camps, samt individuella träningar. Även juniorerna kommer att få ett uppsving gällande uppföljning och daglig fysträning med hjälp av Johan. Johan börjar den 14 augusti och kommer att starta upp med att köra en fysvecka med juniorerna. 

Varm välkomna Thomas och Johan önskar MIK Tennis!


Thomas Lindegård: 


Johan Widenmark 

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page