top of page

Några rader från sportchefen

Hej MIKare

Det är utmanande tider för oss alla, men jag är glad och stolt över att vi kan hålla MIK-hallen öppen samtidigt som vi gör allt för att uppfylla direktiv och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och andra instanser. Vi har tillfälligt sagt hej då till våra kära pensionärer, vars matchspel på vardagar ställts in. Vi är också noga med att understryka vikten av handhygien och jag och mina kollegor ser till att vara hemma vid minsta symptom på sjukdom. Detsamma förväntar vi oss förstås av alla besökare till hallen. Kaffet serverar vi till våra gäster, frukosttennisen får färdiga mackor, handtvål finns vid varje tvättfat, städningen är förstärkt, instruktioner från myndigheterna finns tydligt anslagna, etc.. Med sunt förnuft, kreativa lösningar och disciplin har vi hittat en bra väg för att fortsätta verksamheten. Vi får dagligen bevis på hur mycket spelare uppskattar att kunna komma hit och lägga bort oron för coronaviruset och känna glädjen i tennisen för en stund.

Naturligtvis påverkas vi ändå av rådande omständigheter, där det mesta i tävlingsväg ställs in och det råder osäkerhet om kommande arrangemang. Jag vill därför ge lite information om aktiviteter i närtid.

Våra Easter Camps för barn och vuxna under påsklovet kommer att genomföras som planerat, om inte myndigheterna skärper reglerna ytterligare så hallen måste stängas.

Vi planerar för klubbmästerskap på våra fina grusbanor i maj, preliminärt vecka 22. Mer information kommer när grusbanorna öppnar för spel.

Träningsverksamheten fortsätter och alla deltagare som är 100% friska är välkomna. Tvätta händerna noga innan och efter varje träningspass. Har du det minsta symptom stannar du hemma.

Ta hand om varandra och fortsätt varmt välkomna till MIK-hallen där vi med gemensamma krafter ser till att hålla viruset borta.

Hälsningar,

Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef

MIK Tennis

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page