top of page

Några rader från sportchefen

Hej MIKare

Sportlovet ligger bakom oss, många har varit bortresta och njutit av sol och snö, eller kanske bara sol. I MIK-hallen har det varit en hel del aktivitet, bland annat har våra populära Sport Camps genomförts för både vuxna och barn. Kul att se banorna fulla av glada deltagare!

Klubben har även hunnit med att vara en arrangör för ett lyckat landslagsläger för rullstolstennis under ledning av bland annat Niclas Rodhborn.

Deltagarna bodde på hotellet mittemot hallen och körde på stenhårt i tre dagar fredag – söndag.

För tävlingsjuniorerna har det varit en period med många tävlingar och mycket träning. Ruya, Ida och Tobias har varit i Norge och Finland för att spela internationellt, Tennis Stockholm har anordnat ett lyckat läger i Solna för spelare som är med i Team Stockholm, och några spelare har varit i MIK-hallen för att träna allt från tennis, fys och pingis. 

Gällande vår härliga personal kan vi meddela att vi har en ny medarbetare bland oss, Emmy Lundström. Emmy är 35 år och har en bakgrund som journalist, men har ägnat mycket tid åt att jobba som matstylist. Emmys tennisintresse har växt stadigt och hon är väldigt aktiv i klubbens verksamhet. Emmy kommer att jobba deltid tillsammans med Kurre och Thomas för att sköta och utveckla MIK Tennis café samt medlemsservice

”-Det ska bli väldigt roligt att arbeta bakom kulisserna och  utveckla MIK Tennis tillsammans med övriga personalen.”, säger Emmy.

Även vår fystränare Johan är på fötterna igen efter en period av sjukskrivning. Han är snart redo att drilla ungdomarna och är laddad inför en spännande vår och sommar.

Johan har fortfarande lite begränsningar gällande belastning och lyft men jobbar med sin återhämtning. Jag och teamet säger varmt välkommen till både Emmy och Johan!

Från roliga nyheter och händelser har vi något som inte är så trevligt, nämligen vårt nyligen upptäckta fuktproblem. Någonstans i området av omklädningsrummen har vi en trolig läcka som gjort att bjälklaget under golvet är fuktigt och riskerar att mögla. Vi jobbar tillsammans med utredare för att identifiera läckan och ta fram en plan för åtgärd. Jag ber om ursäkt för röran under denna period.

Det går inte att undvika den virusepidemi som åtminstone informationsmässigt sköljer över världen. Vi har gått ut med riktlinjer som vi ber alla deltagare i verksamheten och besökare i hallen ta del av via vår hemsida: http://www.miktennis.se/wp/riktlinjer-och-rad-for-det-nya-coronaviruset/

MIK Tennis verksamhet genomförs som vanligt om inte annat meddelas.

Tennishälsningar,

Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page