top of page

Några rader från sportchefen januari 2022

MIK Tennis har verkligen rivstartat det nya året och mycket har hunnit hända på kort tid. Som vanligt går dagarna snabbt och vi är redan framme i sista veckan i januari efter en intensiv och framgångsrik terminsstart med mycket spelglädje. Nu blickar vi fram mot februari med Sports Camps för både barn och vuxna under sportlovet. Information och länkar till anmälan hittar du på hemsidan: http://www.miktennis.se/wp/valkommen-till-sport-camps-2022/

Vår populära juniortävling MIK Open har vi så sent som idag fått besked om att vi tyvärr inte kan genomföra på grund av pandemirestriktionerna. Vi planerar nu hur vi ska utnyttja de tider i vecka 6 som blir lediga. All ordinarie träning och abonnemangstider kvällar/helger är inställda som tidigare kommunicerat.

Våra nya tränare Robin Ljunggren, Nicole Renard och Jonas Tydén har kommit in med härlig energi både på och utanför banan. Tillsammans med Martin Tyllman som är åter från pappaledighet, Melvin Gothilander som tagit en allt större tränarroll och sist men absolut inte minst alla våra fantastiska timtränare har vi nu en komplett, kompetent och engagerad tränarkår i klubben vilket känns väldigt skönt.

En av årets första nyheter är våra sign-in träningar (aktiviteter i MATCHi). Den första aktiviteten, Happy Friday, hade premiär i fredags och inom en timme efter att den avslutats var nästa tillfälle fullbokat, kul! Vi kommer att utöka utbudet av aktiviteter som ett bra komplement till ordinarie vuxenträning. Aktuella aktiviteter kan ni läsa om och anmäla er till på https://www.matchi.se/facilities/mik eller MATCHi-appen. Håll också utkik i våra sociala kanaler där vi kontinuerligt informerar om nya aktiviteter och annat matnyttigt.

Jag önskar dig en riktigt trevlig helg!

/Sigge

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page