top of page

Några rader från sportchefen mars 2022


Hej tennisvänner,


Tiden flyger fram, vi börjar se vårtecken och hoppas att våren skyndar sig!


Som vanligt finns det inte många lugna stunder i MIK Tennis. Vi sitter redan med planer för bland annat spelet i Elitserien som kör igång i november, och klubbmästerskapet som även i år kommer arrangeras inomhus i december. Det blir därmed inget KM utomhus i år. Grusbanorna räknar vi är spelklara någon vecka efter påsk.


Tränarna planerar tävlingsresor till SM i Falun, SM i Göteborg och även till Båstad i juni månad. Kul att vi äntligen återigen får resa till tävlingar!


En stor nyhet som vi kommer att introducera från och med den 15 mars är att klubben erbjuder alla föräldrar som har barn i klubbens verksamhet en digital föräldrautbildning via idrottsportalen. Utbildningen kommer att vara kostnadsfri för alla föräldrar i MIK Tennis. Mer information kommer under nästa vecka.


För klubbens tävlingsjuniorer 10-18 år kommer vi även att erbjuda en kostföreläsning den 5 april i hallen, inbjudan kommer inom kort.


Om bara en vecka kommer tränaren Greg att avsluta sin tjänst hos oss som han haft i 6 månader. Det känns som om att det var i går jag åkte för att hämta honom på Arlanda. Klubben har trivts väldigt bra med Greg och han med oss! Det har varit värdefullt att lära av varandra och alla som mött Greg har nog inte undgått hans energi, och goda kompetens både socialt och tennismässigt. Vi hoppas få se mer av Greg senare under året.


En annan förändring är att vår lokalvårdare Savo kommer att gå i pension. Savo har varit en tillförlitlig och duktig lokalvårdare som sett till att MIK-hallen varit välkomnande för alla. Anläggningen är stor och besökstrycket väldigt högt, vilket förstår är mycket positivt men också gör att slitaget är stort på både banor och andra utrymmen. När Savo slutar i början av april kommer Städkraft att ta över, ett företag med erfarenhet av städning i ett flertal tennishallar i Stockholm. Vi ser fram emot samarbetet med Städkraft och säger stort tack till Savo för all service och hjälp du bidragit med under åren i klubben.


Vår hemsida har fått ett rejält lyft, med snygga bilder och moderniserad. Just nu är vi i fasen att fixa några skönhetsfläckar som vi identifierat. Du är varmt välkommen att lämna synpunkter på hemsidans innehåll och funktion, till exempel genom att maila info@miktennis.se. Stort tack till Fredrik Carlsson för fina bilder och Emil Gulleryd som hjälpt oss med design och formgivning.


Ett av våra mål för året är att bredda utbudet i verksamheten och här har vi verkligen kommit igång med sign-in träningar, Tennis Americano, cardio tennis och Doubles & Bubbles som har premiär i morgon lördag. Alla aktiviteter hittar du på vår MATCHi-sida https://www.matchi.se/facilities/mik eller i MATCHi-appen. Min personliga favorit är Happy Friday där deltagarna efter en timmes intensiv tennisträning med våra duktiga tränare avnjuter en smoothie/shake. En kalasstart på helgen helt enkelt!


Som jag nämnde tidigare blir det Elitserien för herrlaget i höst. Det är förknippat med fler resor, högre kvar på domare och arrangemang, där vi troligen kommer erbjuda livesändningar på våra hemmamatcher. Att spela Elitserien innebär klart större kostnader jämfört med division 1 och vi tittar nu på olika alternativ med sponsorer och partners. Om du eller någon du känner är intresserad av att bli partner till MIK Tennis är du hjärtligt välkommen att kontakta mig: sigge@miktennis.se. Förutom en utmärkt möjlighet till nationell exponering i Elitserien har vi flera olika partnererbjudande och vi skräddarsyr gärna lösningar.


Jag ber att få önska en trevlig helg, vi ses i hallen!


Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef MIK Tennis

128 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page