top of page

Nu tar vi tillbaka Mälarhöjdens IP!

Uppdaterat: 2 okt. 2023


I fredags eftermiddag öppnade Mälarhöjdens IP igen, med väl synlig närvaro av polis och ordningsvakter. Alla föreningar som verkar på idrottsplatsen har nu startat upp sina verksamheter. Vi i Mälarhöjdens Tennis har hållit MIK-hallen begränsat öppen torsdag och fredag, men i helgen haft verksamhet som vanligt, där också Mälarspelen 2023 satt igång. Ishockeyn har genomfört en del träningar i ishallen, gymnastiken har haft träningar och i fotbollen vann Mälarhöjdens damlag med 4-1 mot Stureby under lördagen, bra jobbat!


Under helgen har polisen satt upp övervakningskameror runt Mälarhöjdens IP. Arbetet med att belysa vissa mörkare partier av idrottsplatsen har påbörjats. Polisen har meddelat att det inte finns någon som helst hotbild mot idrottsplatsen.


Alla vi idrottsföreningar på Mälarhöjdens IP arbetar tillsammans på att fram en lista på sådant vi anser bör åtgärdas snarast möjligt för att öka säkerheten och tryggheten på idrottsplatsen. Denna lista kommer vi delge idrottsförvaltningen nu på torsdag vid ett möte. Har du något förslag är du välkommen att meddela oss det, enklast genom att skriva till info@miktennis.se.


Nu ska vi tillsammans ta tillbaka idrottsplatsen och återgå till normalläget vad gäller våra barns/ungdomars idrottande. Alla föreningar är ense om att vi gör det på bästa sätt genom att fortsätta med våra verksamheter på Mälarhöjdens IP så bra vi bara förmår.


Vi i tennisen tillsammans med gymnastiken, hockeyn och fotbollen uppmanar alla föräldrar och ledare att ta hand om varandra, vara vaksamma över alla barn som rör sig på idrottsplatsen och utgöra stöttepelaren av trygghet som våra barn /ungdomar behöver mer än någonsin i dagsläget. Vi från föreningarnas sida kommer göra allt i vår makt för att med alla medel tillgängliga se till att idrottsplatsen är trygg och säker för alla våra idrottande barn och ungdomar.


Polisen uppmanar alla som vistas på idrottsplatsen att ringa 112 så snart man ser någon som uppträder på ett sätt som väcker misstankar eller skapar otrygghet. Det är sedan polisen som fattar beslut om åtgärd.


De senaste dagarna, från onsdag kväll till idag har varit väldigt omtumlande för hela samhället och självklart än mer oss i föreningarna. Tillsammans ska vi se till att komma ur detta starkare!

Vi vill rikta ett stort tack till övriga verksamma föreningar på Mälarhöjdens IP för all samordning, alla tips, alla samtal med mera. Det har de senaste dagarna känts som att vi alla är en enda stor förening!Vänliga hälsningar,

Mälarhöjdens Tennis

136 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page