top of page

Nya tävlingsspelare till MIK Tennis

Under våren kommer vi att se några nya ansikten i hallen och på banorna.

Efter en kort vistelse i SALK är Tuva Wallin (17år) tillbaka i MIK Tennis. Tuva har haft en lång period med skadeavbrott, vilket gjort att hon inte haft möjlighet till kontinuerlig träning och tävlande. Hon började spela tennis i MIK, där hon även har sin bror Tobias. Tuva är träningsvillig och har höga ambitioner med sin tennis, målen är satta och nu är det dags att tillsammans med tränarteamet jobba vidare och utvecklas.

Varmt välkommen tillbaka, Tuva!


På killsidan får klubben tillökning av Tsegai Gebermeskel (14 år) och Jacob Lindgren (13 år)

Tsegai har tidigare representerat Ekerö och SALK där han började spela tennis. På senare har han haft Good To Great akademin som träningsbas med Robin Brage som ansvarig tränare. ”Det är väldigt roligt att Tsegai valt att representera MIK Tennis! Jag är övertygad om att vi kommer hitta en optimal väg för Tsegai i hans fortsatta utveckling tillsammans med vårt tränarteam och samarbete med GTG.”, säger sportchef Sigge.


Jacob Lidgren är en bekant junior som tidigare tränat en del i MIK Tennis, men haft sin huvudbas i Huddinge TK. Jacob började spela tennis i Huddinge och har haft en fin utveckling i klubben. Jacob söker nya utmaningar och väljer MIK som ny tennisklubb. Jacob är född 2005 och kommer att träna med klubbens yngre tävlingsjuniorer.

Varmt välkomna till MIK Tennis!!

En annan förändring är att elitspelaren Jacqueline Cabaj Awad byter klubb till Smedslätten. Linus Eriksson, före detta tränare i MIK Tennis, har fått nya uppdrag i Smedslätten och inleder ett nytt samarbete med Jacqueline där. Jacqueline har haft en bra och utvecklande tid i MIK Tennis tillsammans med tränarna Linus, Sigge och Johan. Träningsperioden varade sex månader och under tiden vann Jacqueline två vintertourer och en sommartour.

Vi önskar Jacqueline och Linus lycka till!

Nästa vecka (19) spelas klubbmästerskapen KM.

Vecka 20 är det dags för Next Jet Sommartour (ons-sön)

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page