top of page

Sign-in träningarna drar igång - nu i utökad formVåra sign-in träningar, där man anmäler sig per gång och på en nivå som passar aktuell spelstyrka, var mycket populära och uppskattade under förra året. Vi fortsätter förstås med dem under 2023 och utökar också utbudet med fler tider kvällar, morgnar och helg för att ge fler chansen att träna tennis.


Vi erbjuder följande sign-in träningar:

  • Bas: För nybörjare eller dig som spelat lite och behöver jobba på dina grundslag och grundspel. Vi varvar grundslagsträning med spelövningar under roliga former. Fokus ligger på grundläggande teknik.

  • Medel: För dig som spelat tennis ett tag och har goda grundkunskaper i tennis.

  • Avancerad: För dig som har hög spelstyrka, bra kondition och vill utveckla ditt spel. Träningen har högt tempo och vi varvar drills med poängspel.

  • Happy Friday: Träningen riktar sig till dig som har medel eller goda grundkunskaper i tennis. Efter träningen väntar en power shake i vårt kafé, take away or stay.


Alla sign-in träningar finns i MATCHi-appen (sök på Aktiviteter under Mälarhöjdens Tennis) eller på vår MATCHi-sida https://www.matchi.se/facilities/mik

Anmälan öppnar en vecka innan tillfället, men redan nu är samtliga sign-in träningar för nästa vecka (16-22 januari) möjliga att anmäla sig till.

103 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page