top of page

Sista träningsveckan av höstterminen 2021

Tro det eller ej, men vi är framme vid höstterminens sista träningsvecka! Vi önskar alla deltagare en god avslutning på höstens träning och hoppas ni som spelar klubbmästerskapen nästa vecka kan toppa matchformen.

Det är gott om medlemsaktiviteter kommande veckor:

  1. Idag är sista chansen att anmäla sig till klubbmästerskapen som spelas 13-19 december. Lottningen publiceras på onsdag eftermiddag.

  2. I morgon tisdag 7 december är det demokväll i MIK-hallen 18-20 med fina erbjudanden i shopen. Kom och provslå några av nyheterna från Head, Wilson och Babolat!

  3. Klubbmästerskapsveckan 13-19 december kommer att bli en riktig festival, med många spännande matcher och dagliga arrangemang av olika slag. http://www.miktennis.se/wp/festivalprogrammet-under-klubbmasterskapen/

  4. Under jullovet arrangerar vi flera olika läger för barn, ungdomar och vuxna. Det finns fortfarande några platser kvar. http://www.miktennis.se/wp/christmas-new-year-och-fresh-start-camps-2021/

Ingen har väl undgått covid och dess nya variant omikron i nyhetsflödena. Nu gäller det att vi fortsätter att hålla i under vintern och är noga med att hålla avstånd och tänka på hygienen. Är du det minsta sjuk eller har symptom så ska du inte besöka MIK-hallen. Vi följer utvecklingen noga för att se om det blir aktuellt med restriktioner för besökare och spelare.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page