top of page

SM-Brons för damlaget!

I helgen, 30-31 augusti, spelades SM-slutspelet i damernas utomhusserie som MIKs damlag deltog i. Det var 4 lag som kvalificerat sig för slutspelet, Tabergsdalens TK, Näsbyparks TK, Lund TK, och MIK.

På lördagen lottades motståndet som blev Lund TK vilket skulle visa sig vara ett nummer för stort för dagen då Lund besegrade MIK med 3-1 i matcher och därmed avancerade till söndagens final. I den andra semifinalen segrade Tabergsdalens TK som även de avancerade till final.

På söndagen spelades SM-finalen samt bronsmatchen. MIK ställdes mot Näsbyparks TK där MIK gick vinnande ur striden och vann med sammanlagt 3-1 i matcher där Maja Lundell var den som avslutade tillställningen med att vinna sin match och därmed fastslå slutresultatet 3-1. Guldet kneps för övrigt av Lund TK som genom detta slutspel var det klart bästa och jämnaste laget.

Detta var första gången som ett herr eller damlag tagit sig till slutspel vilket gör att bronset är en enormt bra prestation som vi är väldigt stolta över. Trots att utomhussäsongen är slut för denna gång så blickar vi snabbt framåt då inomhussäsongen sätter igång redan den 27:e september med hemmamatch mot Kungsängen 14:00.

Hoppas att vi får se många av er på plats och stötta Sveriges 3:e bästa utomhuslag!

20140831_142024
0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page