top of page

Sommarhälsning från sportchefen

Sommarlovet är här och i morgon är det dags för midsommarafton! I MIK-hallen är det sommarperiod, vilket innebär att öppettiderna är 8-21 på vardagar och söndagar samt 8-18 på lördagar. Midsommarafton är hallen helt stängd. Passa på att spela mycket tennis i sommar!

Under vecka 31 och 32 kommer vi att genomföra vårt stora miljöprojekt, där vi byter till LED-belysning, tar ner de gamla lysrörsarmaturerna och installerar värmepumpar för en effektivare uppvärmning. En stor del av finansieringen kommer från medlemmar, vilket jag är väldigt glad och stolt över!

Under miljöprojektet, 29 juli till 9 augusti kommer någon eller några banor att vara avstängda för spel. Dessutom kommer vattnet att periodvis vara avstängt under denna tid. Vi kommunicerar detaljerad information så snart vi kan.

Under sommaren kommer vi också fräscha upp vårt gym. I vecka 26, efter midsommar, målar vi om lokalen och då kan det under kortare perioder vara avstängt. Under resten av sommaren kommer vi kontinuerligt förbättra utrustningen, så det kan förekomma dagar då vissa saker saknas eller inte är monterade på plats.

Under säsongen 2018/2019 har MIK Tennis firat fina framgångar för våra serielag, där både herr- och damlaget avancerat till division 1. Nästa steg är Elitserien! Vi tror väldigt mycket på serielag för att främja ett långsiktigt tänk och ett livsvarigt intresse för tennis. För våra yngre tävlingsjuniorer är spel i serielagen ett naturligt steg i deras utveckling.

Jag och mina medarbetare ber att få önska alla medlemmar, samarbetspartners och gäster en riktigt trevlig midsommarafton!

Hälsningar,

Srdan ”Sigge” Mladenovic Sportchef MIk Tennis

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page