top of page

Spela mer tennis - förläng ditt liv!


Nu inleder vi vårterminens sista träningsvecka och ser fram mot en skön sommar. Den här tiden kan vara hektiskt för många, med allt från skolavslutningar och studentfirande till stress på jobbet för att hinna klart till semestern. Tur då att MIK-hallen står till förfogande så vi kan ta en timmes skön träning i trevlig samvaro, göra oss av med vardagens stress och faktiskt förlänga våra liv. Det finns gott om tider att boka!


Tisdags- och onsdagsgrupperna hade sitt sista träningstillfälle förra veckan, varför vi trycker på lite extra med sign-in träning denna vecka. Se hela utbudet i MATCHi-appen eller på https://www.matchi.se/facilities/mik för bästa översikt. Du missar väl inte sign-in Grus med vår gruskung Sigge?


För dig som vill spela matcher finns sommarstegen 2023, som nyss välkomnat sin 30: e deltagare! Här finns någon att utmana för alla, och när man är bortrest ställer man enkelt in en paus. All information finns på stegens hemsida.

Anmälan är öppen ända till 30 juni och stegen spelas till och med mitten av augusti.


I veckan är det premiär för en ny variant av sign-in, för dig som vill spela motionstennis och inte nödvändigtvis spela match eller serva. Vi har satt upp två nivåer, Medel och Avancerad så du kan anmäla dig till ett tillfälle som passar din spelstyrka och få passande motstånd. Kanske hittar du en framtida tenniskompis!58 visningar0 kommentarer
bottom of page