top of page

Tävlingsresa Örebro

Helgen 29 september – 1 oktober åkte ledare Linus och sex juniorer till Örebro för tävlingen Bosse Larsson Cup. Vi inledde med träning i MIK fredag morgon innan vi tog tåget till Örebro. Alla var laddade och stämningen god i truppen. Då ingen av oss hade varit i Backahallen i Örebro tidigare så blev glädjen stor när vi fick se att förutom fem tennisbanor så fanns även squash, badminton, bordtennis, minitennis och fotbollspadelbanor att tillgå, vilket innebar att alla under hela helgen fick oändligt antal timmar racketaktivitet – kul att se hur alla tog chansen att spela mycket, oavsett sport!

Dagarna blev långa med träning 07.15 lördag och söndag för alla och vi kom ifrån hallen vid 20.00 på fredagen och 22.00 på lördagen. Men tiden gick fort när alla ständigt var i rörelse och aktivitet. Spelade man inte själv hejade man på sina kamrater! Alla fick spela olika mängd antal tennismatcher. Några var också anmälda i två klasser. Flest matcher fick Rüya Laura Mavi och Joakim Bailey som vann FS14 respektive PS12B. Stort grattis till er!

På hemvägen var det kortspel som gällde på tåget. Kul att se hur alla umgicks, skrattade och hade kul ihop under helgen, oavsett ålder och träningsgrupper till vardags.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page