top of page

Tränarna Özkan och Zeljko väljer nya utmaningar för 2022

MIK-tränarna Zeljko Kolarevic och Özkan Atmaca kommer att sluta i Mälarhöjdens Tennisklubb. Ett väldigt tråkigt besked på flera sätt, då båda är väldigt omtyckta på och utanför banan, både som tränare och kollegor.

Özkan har varit i klubben i fem år och tränat alla typer av spelare, unga som gamla. MIK Tennis var hans första klubb i Sverige och hos oss har han utvecklats mycket som tränare. På senare tid har Özkan varit aktiv med klubbens yngre tävlingsjuniorer och gjort ett mycket bra arbete.

Zeljko ”Zex” Kolarevic har varit med oss ungefär lika länge som Özkan. Han kom till klubben från restaurangbranschen och sadlade om till tennistränare. I MIK Tennis har han fått möjligheter att utvecklas i sin roll och ta allt mer ansvar. Zeljko är en omtyckt och energisk tränare som tränat våra yngsta juniorer i minitennis och bollskola samt många vuxengrupper.

Zeljko och Özkan börjar nya tränartjänster i Saltsjöbadens tennisklubb från och med vårterminen 2022. Jag önskar dem båda varmt lycka till!

Förändringens vindar fortsätter att blåsa i vår kära klubb och det är förstås en viss smärta och oro som infinner sig inför det nya. Samtidigt är jag väldigt trygg med grunderna i vår verksamhet och det stora intresset för att delta i den. Förändringar ska man se som något naturligt och en möjlighet till utveckling och förbättring. Jag ser med förväntan fram mot att tillsammans med mitt team göra vårterminen till en riktig höjdare för alla deltagare i vår verksamhet.

Arbetet med att ersätta Zeljko och Özkan har startat. Senast till terminsstart 10 januari informerar vi berörda träningsgrupper.

För allmänna frågor om verksamheten, kontakta undertecknad på sigge@miktennis.se

För frågor gällande vuxenträningen, kontakta kurre@miktennis.se

För frågor gällande juniorträningen, kontakta jonas.tyden@miktennis.se

Srdan ”Sigge” Mladenovic Sportchef Mälarhöjdens IK Tennis

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page