top of page

Tuva Wallin går vidare i sin tennissatsning

MIK junioren Tuva Wallin har hunnit bli 16 år och spelat i MIK under hela sin uppväxt. Tuva kommer från hösten att byta träningsbas från MIK till SALK, där hon fortsätter sin tennissatsning tillsammans med övriga juniorer på SALK.

– Det blev ett naturligt beslut att ta även om det känns jobbigt att lämna MIK säger Tuva. Nu under hösten har jag börjat på Stockholms idrottsgymnasium och går NIU programmet där tillsammans med många andra tennisspelare i Stockholm. Vi tränar två förmiddagar på SALK så det känns bra att fortsätta träna vidare där på dagarna. MIK har varit ett stort stöd för mig och min tennis och jag kommer fortsätta att komma och hälsa på och vistas i hallen då och då, säger Tuva.

Klubben önskar dig lycka till och hoppas att du fortsätter utvecklas både som tennisspelare och människa. Du har varit en förebild för många i klubben och förhoppningsvis haft många roliga år i MIK. Tuva lyckades komma tillbaka till den främsta junioreliten i Sverige efter två längre skador och det genom hårt jobb på gymmet och på tennisbanan. Hon vann dubbelklassen förra året i SALK Open och haft flera framgångar i större nationella tävlingar bl.a. vinst i RM inomhus 2017 mm.

Stort lycka till med din tennis


/MIK tennis

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page