top of page

Uppdaterad information gällande coronaviruset

Hej tennisvänner

Just nu är det en speciell tid runt om i världen där många delar i samhället är hårt drabbade av coronaviruset. Många länder har valt att stänga ner skolor, arbetsplatser och även tennisklubbar på grund av detta.

Mälarhöjdens Tennisklubb kommer att fortsätta att bedriva verksamhet i hallen tillsvidare. Detta med friska barn, frisk personal samt friska medlemmar. Vi ber alla vara extra uppmärksamma gällande förkylningssymtom.

För att minska risken för smittspridning bör vi vara uppmärksamma på symtom som feber, hosta och svårigheter att andas och vid sådana symtom hålla sig hemma. Det gäller även vid lättare symtom som halsont, snuva och muskel- och ledvärk. Rekommendationerna gäller oavsett om man varit på resa innan man blev sjuk eller inte.

Vi ska liksom alla andra i samhället stanna hemma så länge man känner sig sjuk och man ska vara symtomfri i två dagar innan det är dags att spela tennis igen.

Tennisklubben följer rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Varje dag kommer information gällande viruset och utvecklingen. Vi från klubben kommer att hålla er informerade gällande läget i klubben och verksamheten.

Ni har säkert blivit bombarderade av mail gällande viruset och hur människan ska förhålla sig. Dessa tider är det bättre att vara extra noga och hjälpas åt.

Goda råd:

Vi ses i hallen

Hälsningar Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef Mälarhöjdens Tennisklubb

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page