top of page

Välkommen till höstterminen 2022!Vi hoppas alla våra medlemmar haft en skön semester och ett fint sommarlov! Nu är vi en bra bit in i augusti och varvar upp inför starten av en härlig hösttermin.


Terminsstart och schema

Höstterminen startar vecka 34, med första träningsdag 22 augusti. Torsdagsgrupperna tjuvstartar 18 augusti.


Terminens sista vecka är vecka 50, med sista träningsdag söndag 18 december, med undantag för onsdagsgrupperna som har sitt sista tillfälle 21 december.


Schemat för höstterminen kommer senast onsdag 17 augusti. Samtliga träningstillfällen för terminen finns på https://www.miktennis.se/kalender


Sommarperioden slutar

Sommarperiodens sista dag är söndag 14 augusti. Fram till dess håller MIK-hallen öppet 8-21 (lördag 8-18). Från och med 15 augusti gäller ordinarie öppettider samt priser för banhyra. Sommarkortet gäller för spel utomhus så länge utomhusbanorna är öppna.


Organisationsförändringar


Martin Tyllman är ny verksamhetsansvarig för vår juniorträning: bollskola, minitennis och tennisskola.


Matchspel Dubbel

Nästa vecka arrangerar vi matchspel i dubbel för olika nivåer av spelstyrka. Det blir flera dubblar under ett fartfyllt pass, där man lottas med olika med- och motspelare för varje match. Anmälan via MATCHi, antingen. appen eller http://www.matchi.se/facilities/mik

Matchspel dubbel Lätt - tisdag 16 augusti 20:00-22:00

Matchspel dubbel Medel - onsdag 17 augusti 20:00-22:00

Matchspel dubbel Avancerad - måndag 15 augusti 20:00-22:00


Tennisens Dag 20 augusti

På lördag den 20 augusti klockan 14.00-16.00 på Mälarhöjdens IP har du möjligheten att låta släkt och vänner prova på världens roligaste idrott på tennisens dag! Vi visar grunderna på ett enkelt och roligt sätt och man kan vara med på aktiviteter och roliga tävlingar. Tränare, ledare och personal är på plats och svarar på frågor om verksamheten, och man kan anmäla intresse för träning. Det finns också möjlighet att prova på rullstolstennis.


Vi bjuder på fika och korv under tillställningen. Alla är välkomna, barn, ungdomar och vuxna. Tennisens dag arrangeras inte bara i Mälarhöjden utan på 101 platser runt om i landet.


MIK-cupen 23-26 augusti

MIK-cupen är tillbaka! Tävling på våra grusbanor för pojkar och flickar 12 år i kategorierna A, B och C.


SM-slutspel 2022

Slutspelet för herrarna i svenska tennisligan ute 2022 spelas på MIK Tennis grusbanor 3-4 september. Fairplay TK, Tabergsdalen TK, Ljusdals TK och MIK Tennis gör upp om medaljerna!


Klubbmästerskapen 2022

MIK Tennis klubbmästerskap 2022 kommer att spelas inomhus vecka 2 nästa år. Den annorlunda tidpunkten beror på Elitserien där vi har hemmamatcher i december.


One Day Challenge

Söndag 21 augusti spelas dubbelturneringen One Day Challenge med klasser för pojkar och flickor 12 och 14 år. Endast 8 par i varje klass, först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften är 100 kr per spelare och betalas på plats. Anmälan via Tävling Online. Pris för häftigaste och matchande klädsel!


Sign-in träning

Vi kommer att fortsätta med våra populära sign-in aktiviteter under höstterminen, bland annat Happy Friday! Tillfällen och tider planeras parallellt med träningsschemat och vi meddelar när de första aktiviteterna öppnas för anmälan.


294 visningar0 kommentarer
bottom of page