top of page

Välkommen till MIK Tennis, Jonas Tydén!

Jag har glädjen att presentera Jonas Tydén som MIK Tennis nye ansvarig för klubbens barn- och ungdomsverksamhet. Jonas är 37 år, bosatt i Bromma och har tidigare arbetat i Ekerö tennisklubb som chefstränare och Smedslättens tennisklubb som klubbchef. Nu senast kommer Jonas från tjänsten som klubbchef i Saltsjöbadens tennisklubb. Jonas är en driven person med stor energi både på och utanför tennisbanan. Han har även haft uppdrag från Svenska Tennisförbundet, bland annat i form av landslagsaktiviteter, samt även varit aktiv i Stockholms Tennisförbund och deras aktiviteter. Jonas för med sig många värdefulla erfarenheter om tennis i allmänhet och verksamhet för barn och ungdomar i synnerhet.

MIK Tennis är inne i en intensiv period med en del förändringar i organisationen. Det är alltid tråkigt när personal lämnar, men det viktigaste är att lära sig av erfarenheterna och kontinuerligt utveckla verksamheten. Ur förändring kommer möjligheter om man sköter processen rätt. Avgörande är också att vara noggrann i rekryteringen av ersättare och här känner jag att vi lyckats väl.

Vi har fortsatt mycket att utveckla i klubbens verksamhet, inte minst på juniorsidan där vi ska se över hur vi på bästa sätt värnar återväxten och den röda tråden från bollskola till tävlingsjuniorer, A-lag och tränare/ledare.

Vår tränare Martin Tyllman kommer tillbaka från sin föräldraledighet 10 januari. Hans tjänst kommer att vara förändrad då han även fått ett uppdrag från Svenska Tennisförbundet. Det är en fortsättning på hans tidigare arbete med att ta fram den nya utbildningen för tennistränare i Sverige. Martin kommer att arbeta som tränare med bollskola, minitennis och tennisskola tre dagar i veckan.

Vår nye ansvarige för tävlingsjuniorer, Robin Ljunggren, börjar som vi tidigare kommunicerat den 3 januari.

Vår tränarvikarie Gregorio är med oss mars ut och kommer att i samarbete med övriga tränare jobba vidare med våra juniorer.

Jag önskar Jonas och Robin varmt välkomna till MIK Tennis, och Martin ett lika varmt välkommen tillbaka!

Vi ses i hallen och på tennisbanan.

Srdan ”Sigge” Mladenovic

Sportchef MIK Tennis

105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page