top of page

Välkommen tillbaka efter påskuppehållet!Idag startar all ordinarie träningsverksamhet upp igen efter uppehållet under påsken och påsklovet. Varmt välkomna tillbaka, hoppas att ni som haft ledigt haft det riktigt bra och nu är laddade för nya äventyr på tennisbanan. Vårterminen kommer nu att rulla på fram till och med vecka 21, med undantag för 1 maj samt hela Kristi himmelsfärdshelgen 18-21 maj då träningen gör uppehåll. På grund av det kommer några grupper att ha sin sista träningsdag vecka 22. All information om tider, uppehåll och sista tillfälle finns i kalendern.


Nu på torsdag 20 april samlas vi för vårstädning av vår utemiljö så den blir trevlig och inbjudande nu när våren äntligen är i antågande och premiären för grusbanorna närmar sig med raska steg. Alla är välkomna att göra en insats någon gång mellan 16:00-20:00. Det kommer att finnas tydliga arbetsuppgifter och redskap på plats. Grillen är förstås tänd och det serveras korv, hamburgare och dricka. Många händer gör enastående resultat på kort tid, så anmäl dig till denna medlemsaktivitet redan idag.


Det finns några platser kvar till utbildningen i hjärt- och lungräddning med hjärtstartare på onsdag 19 april 18:00-20:00. Anmäl dig här.


Arbetet med att installera vår kommande solcellsanläggning har påbörjats, vilket syns på byggställningarna vid MIK-hallen. Först ska de så kallade infästningselementen monteras på taket och därefter installeras solpanelerna. Vi räknar med att anläggningen är färdig runt månadsskiftet maj/juni.


Samtliga sign-in träningarna för veckan är nu öppna för anmälan och platserna börjar fyllas upp. Som vanligt hittar du utbudet och anmälan på https://www.matchi.se/facilities/mik Du kan också söka på Aktiviteter i MATCHi-appen.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page