top of page

Välkomna till höstterminen 2020!

Snart startar höstterminen! Nästa vecka har vi det sista Summer Camp för året. För lördags- och söndagsgrupperna sätter junior- och vuxenträningen sedan igång lördag den 15 augusti och för övriga grupper måndag den 17 augusti. 

Frukosttennisen startar tisdag 1 september. 

12-16 augusti spelas MIK Cupen med 12-årsklasser.

På torsdag 13 augusti publicerar vi träningsschemat för höstens juniorträning. Då håller vi också föräldramöten i MIK-hallens klubbrum för tennisskolan, bollskola och minitennis klockan 18-19.

Fredag 14 augusti är sommarperiodens sista dag, därefter övergår hallen till vanliga öppettider och sommarkortet slutar gälla för innebanor. Nytt från och med hösten är att MIK-hallen håller öppet till 20:00 på lördagar.

Projektet med våra nya omklädningsrum är inne i slutskedet och det pågår intensivt arbete. Vi hoppas att de är klara att ta i bruk till terminsstarten. Det finns fortsatt tillgång till provisoriska omklädningsrum fram till dess vi kan öppna upp våra nya.

Coronapandemin kommer förstås att påverka oss även under hösten. Vi följer utvecklingen och tillämpar de rekommendationer och regler som sätts av Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Tennisförbundet. Vi uppmanar fortsatt alla familjer som har barn som tränar hos oss att endast besöka hallen med en förälder, samt att föräldern inte är i hallen under träningen i den mån det går. 

För dig som utövare rekommenderar Svenska Tennisförbundet:

  1. Om du är sjuk eller förkyld gäller vanligt förhållningssätt – åk inte till tävlingen eller träningen. Stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

  2. Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten och använd handsprit om tillgängligt.

  3. Tacka inte för matchen genom att ta i hand. Det räcker att säga ”tack för matchen”.

  4. Använd bara din egen handduk och din egen vattenflaska.

  5. Duscha och byt om hemma om möjligt.

  6. Håll behörigt avstånd till varandra i tennishallen.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page