top of page

Välkomna till höstterminen 2021!

Hoppas du haft en riktigt skön sommar! Nästa vecka startar höstterminen för samtliga träningsgrupper, inklusive frukosttennisen. Terminens första träningsdag är måndag den 16 augusti. 

18-22 augusti spelas MIK Cupen utomhus, med 12-årsklasser.

Träningsschemat för hösten skickas via e-post till samtliga deltagare under denna vecka. Kallelser till föräldramöten skickas senare av verksamhetsansvariga. För bollskola, minitennis och tennisskola är det Benjamin Lecomte Seger. För tävlingsjuniorer kommer Sigge att gå in som verksamhetsansvarig under hösten när Martin Tyllman är på föräldraledighet.

Lördag 14 augusti är sommarperiodens sista dag, därefter övergår hallen till vanliga öppettider och sommarkortet slutar gälla för innebanor.

Coronapandemin kommer att påverka oss även under hösten. Vi följer utvecklingen och tillämpar de rekommendationer och regler som sätts av Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Tennisförbundet. Vi uppmanar fortsatt alla familjer som har barn som tränar hos oss att endast besöka hallen med en förälder, samt att föräldern inte är i hallen under träningen i den mån det går.

För dig som utövare rekommenderar Svenska Tennisförbundet:

  1. Håll behörigt avstånd till varandra i tennishallen. Du har ett personligt ansvar att delta i tränings- och tävlingsverksamhet på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Det vill säga att du gör det du kan för att inte bli smittad eller smitta andra.

  2. Om du är sjuk eller förkyld gäller vanligt förhållningssätt – åk inte till tävlingen eller träningen. Stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

  3. Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten och använd handsprit om tillgängligt.

  4. Tacka inte för matchen genom att ta i hand. Det räcker att säga ”tack för matchen”.

  5. Använd bara din egen handduk och din egen vattenflaska.

Omklädningsrummen är tillgängliga, men bastun är avstängd tillsvidare.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page