top of page

Vår klubbchef Anders Henricsson har sagt upp sig

Vår klubbchef Anders Henricsson har på egen begäran sagt upp sig från sin anställning i MIK Tennis.  Anledningen är att Anders fru Lotta har fått nytt jobb och därför går nu flyttlasset tillbaka till Malmö.

Att Anders inte kommer att fortsätta sitt arbete som klubbchef i MIK Tennis tycker vi är mycket tråkigt, men förstås önskar vi både Lotta och Anders all lycka med både jobb, familj och allt annat i framtiden. Ibland går livspusslet med jobb och familj inte alltid perfekt ihop och en situation med att pendla mellan storstäderna är inte en lösning som är bra. Trots kort tid hos MIK Tennis har Anders gjort ett fantastiskt arbete med utveckla MIKs mål att vara en klubb för både elit och bredd. Han har bl a lagt nya grunder för utveckling av alla nivåer inom vår juniorverksamhet, från Bollskola för 4-5 åringar, vidare genom Mini-, Midi- och Maxitennis, fram till Tävlingsspelare 12-15 år.

Inom MIK Tennis är vi ju noga med att begreppet ”Lyckas” är vad var och en själv definierar för sin egen del och alls inte behöver vara att man rusar genom alla nivåer och blir bäst på att vinna en massa matcher. Men det ska finnas utrymme och resurser för alla att Lyckas! Anders har vidare ”uppfunnit” Drop-In Tennis och Frukosttennis för vuxna, har fått igång nya samarbeten för juniorträning med andra klubbar inom Stockholm, coachat personalen till nya utmaningar och varit en mycket omtyckt chef och arbetskamrat. Idel lovord om Anders alltså, men vi i MIKs styrelse tror benhårt vi kan få fram en lösning på organisationen inför 2015 som får lika bra omdömen av er medlemmar som den nuvarande.

För styrelsen i Mälarhöjdens IK Tennis

Lena Dahlgren Ordförande

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page