top of page

Våra juniorer fortsätter att prestera!

Valentina Badri tog hem Solnaspelen F16, som tidigare nämnts så visar hon en stabil form och ett mer moget spel. Kan hon ta in denna form på seniornivå kommer det bli ett intressant 2013 för henne och MIK.

Gilbert Jäger fortsätter leverera är i semifinal i Göteborg Open (ETA) där han besegrade Oscar Jonsson i 4:e och Tobias Lindberget i kvarten. I skrivande stund spelar han sin semi mot Axel Oljons… fortsättning följer.

Ebba Rosberg fick en efterlängtad vinst och kunde ta hem Solnaspelen i F14 klassen. Ebba var toppseedad. Det är alltid lite mer press när man förväntas hålla sin seedning, bra gjort Ebba.

Angelina Melki har senaste veckorna börjat visa bra form, hennes FH och serve börjar hitta en stark grund i hennes spel. Hon tog hem Solnaspelen F10 klassen, i finalen tappade hon inte ett game.

Leo Kvisth har kämpat med sin tennis sen jag kom till MIK. Det är alltid lika kul att få skriva in resultat från spelare som gör bra ifrån sig på träning men har haft lite tyngre att få ut spelet i match. Han tog hem Ältas turnering i P12B klassen. Håll huvudet högt och kämpa på Leo!

Stina Molin har kämpat på och fått lite mer tävlingserfarenhet, det visar hon genom att spela hem F12B i Älta Open. Ska bli kul att följa Stina som alltid gör sitt bästa på träningarna, har man den inställningen vet man aldrig var det slutar…

Dusan Milosevic Spelade hem P10 klassen i Älta. ”Dule” är en kille som inte spelat tennis så länge och nyss börjat tävla. När han får till spelet kommer han att vinna många fler tävlingar i framtiden, får en känsla av att det inte är sista raden som skrivs om ”Dule”…

/Micael

3 visningar0 kommentarer
bottom of page