top of page

Vårhälsningar från MIK Tennis!Solen skiner och vårvärmen är äntligen i antågande! I MIK-hallen är det full aktivitet med Easter Camps för både barn och vuxna, och många som passar på att spela när det finns lediga banor. Vi önskar alla medlemmar som är på påsklovsemester en riktigt skön vecka. Nästa vecka drar all ordinarie träningsverksamhet igång igen, varmt välkommen alla deltagare!


Nu när minusgraderna lyser med sin frånvaro har arbetat med att öppna våra grusbanor för säsongen påbörjats. Det är en hel del moment som ska fixas och vi återkommer med information om när banorna kan börja bokas för spel.


Torsdag 20 april är det dags för vårstädning där vi tillsammans hjälps åt för att göra uteplatsen och miljön kring grusbanorna fina.Alla är välkomna att göra en insats någon gång mellan 16:00-20:00. Det kommer att finnas tydliga arbetsuppgifter, redskap och trädgårdshandskar. Grillen är förstås tänd och det serveras korv, hamburgare och dricka. Många händer gör enastående resultat på kort tid, så anmäl dig till denna medlemsaktivitet redan idag.


Nästa vecka drar även våra sign-in träningar igång, men redan nu på torsdag och fredag kör vi extra tillfällen med sign-in Avancerad 12:00-13:00. Läs mer och anmäl dig via MATCHi-appen eller på https://www.matchi.se/facilities/mik


41 visningar0 kommentarer
bottom of page