top of page

Vårterminen 2024 närmar sig slutetVårvärmen har äntligen börjat presentera sig på allvar, även om nätterna är kyliga. Vi har just avslutat Mälarhöjdens och Skandiamäklarnas Sommartour, med spännande matcher på våra grusbanor, där finalerna tyvärr fick spela inomhus på grund av regn.


Vårterminen 2024 är inne i slutspurten. I veckan är det som tidigare meddelat planerat uppehåll för all ordinarie träning från och med torsdag 9 maj till och med söndag 12 maj på grund av Kristi himmelsfärdshelgen. Samtliga återstående träningstillfällen finns i kalendern: https://www.miktennis.se/kalender 


Det blir dock en sign-in Avancerad på fredag 11:00-12:00: https://share.matchi.com/occasions/1319889


Inför höstterminen

Om du vill fortsätta träna med oss i höst, vilket vi förstås hoppas, behöver du inte göra något. Vill du inte fortsätta så måste du meddela detta senast 1 juni. Det gäller juniorer som vuxna, från bollskola till vuxentennis. Vid sen avanmälan tillkommer en avgift på 500 kr.


Avanmälan gör du här och fyller då i uppgifterna för den det gäller. Avanmälan kan endast göras på detta sätt.


Summer Camps, intensivkurs och sommartermin 2024

Anmälningarna till årets Summer Camps, intensivkurser och sommarterminer är öppna och platserna börjar fyllas upp. Här finns något för alla, barn som vuxna, från nybörjare till rutinerade tävlingsspelare!


Du hittar alla anmälningar, med information om upplägg och priser, på vår MATCHi-sida: https://www.matchi.se/facilities/mik


Sommardubbelgruppspel 2024

Varmt välkommen till sommardubbelgruppspelet 2024! Vi spelar i grupper om 4, med en match i veckan per lag under veckorna 24-26. Tiderna blir vardagskvällar och helger och det kommer finnas goda möjligheter att byta tid vid behov. Man har dessutom fram till augusti på sig att spela färdigt.


Anmäl dig här. Har du ingen partner kan du anmäla dig ändå så försöker vi lösa det.


Sommarstegen 2024

MIK Tennis sommarstege är spelformen där du kan utmana valfri spelare och även själv bli utmanad. Ett kul och utvecklande sätt att spela mer matcher mot motstånd som du kanske annars inte möter. Alla kan vara med, även om man är bortrest periodvis. Anmälan är öppen ända till siste juni och matcher kan man spela från och med nu till dess att höstterminen startar.


Junioravslutning 2 juni

Söndag 2 juni blir det full fart på vår årliga junioravslutning. Detaljerat program kommer senare i veckan. En nyhet för i år är att vi kommer dela ut pris i Jozefs minne till två juniorer som visat särskilt gott kamratskap. Ett bra sätt att hedra minnet av vår mångårige kollega Jozef Weckberg som gick bort förra året.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page