top of page

Viktig information gällande tentour och tournamentplanner

Här kommer info från Svenska tennisförbundet (se nedan).

Första tävlingen som introducerar det nya systemet är SALK OPEN och det kräver att ni gör en nyregistrering eftersom tentour inte längre kommer användas. Detta gör ni på nedanstående länk.

http://svtf.tournamentsoftware.com

Tävling online – anmälan i nya systemet

Som ett första steg ska spelare som vill anmäla sig göra en registrering. Detta gäller för såväl nya spelare som för spelare med befintlig licens. Spelare som inte tidigare har haft licens erhåller omgående sitt licensnummer. Därefter kan tävlingsanmälningar göras online. Anmälningsavgifter för de allra flesta tävlingarna kommer att kunna betalas online, både genom kortbetalningar och direktöverföringar från bank. Obetalda licensavgifter kan betalas online.

Licensen är utan kostnad för spelare upp till 12 år. Licensen är även utan kostnad för spelare som endast vill spela motionstävlingar. Samtliga utländska spelare som vill anmäla sig i svenska tävlingar skall registrera sig och anmäla sig online. Licensen är utan kostnad så länge utländsk spelare inte spelar för en svensk tennisklubb.

Licensavgiften för spelare 13–18 år är 300 kronor samt för spelare 19 år och äldre 450 kronor. Licensen innefattar en försäkring som gäller i samband med spelares träning och tävling.

Samtliga tävlingar 2017 kommer efterhand att publiceras på den nya tävlingssidan. I början av november kommer tävlingskalendern för perioden januari-april att publiceras i sin helhet.

Så här gör du för att anmäla dig till en tävling:

Klicka här (länk) Välj Registrera dig Fyll i formuläret Bekräfta din registrering via länk som du får via e-mail Logga in Om det krävs – betala licensavgift Anmäl dig online Har du frågor kring licenser och online-anmälningar, kontakta Svenska Tennisförbundet, tavling@tennis.se, 010-444 04 10.

0 visningar0 kommentarer
bottom of page