top of page

KLUBBEN

grus.jpeg

Mälarhöjdens Idrottsklubb Tennis (MIK Tennis) är en förening som bildades 1939. Klubben har cirka 1200 medlemmar i alla åldrar. Vi har en bred verksamhet med något som passar alla. För de yngsta har vi bollskola och minitennis där man sedan kan ta klivet vidare till tennisskolan eller tävlingsgruppen. Vi har även vuxenträning, gruppspel och aktiviteter som sign-in träning. Vi har serielag som representerar MIK:s färger i de flesta divisioner och åldersklasser. Vi har 5 innebanor, 3 utebanor, 2 omklädningsrum med dusch och bastu samt en shop och café.
 

Vi strävar hela tiden efter att upprätta en klubb där alla kan trivas och känna sig välkomna!

STYRELSEN

Mälarhöjdens TK:s styrelse och roll i verksamheten

Klubbens styrelse består av en ordförande och sex ledamöter samt sportchefen som ständigt adjungerad. Styrelsen väljs av årsmötet, som hålls under oktober månad, på förslag av valberedningen. Den sammanträder normalt 6-8 gånger per år. 

Mail till styrelsen: styrelsen@miktennis.se

Mail till ordförande: ordforande@miktennis.se

Styrelsens roll i verksamheten

Styrelsens engagemang och beslut gäller i första hand budgetarbete och årsbokslut men givetvis även större projekt och viktigare personalfrågor samt strategiska beslut.

 

Exempel på styrelsens engagemang:

  • Uppföljning, översyn och verkställande av nödvändiga större investeringar och reparationer för att bibehålla tennishallens höga standard.

  • Verksamhetsöversyn tillsamman med operativ ledning, för att skapa större intresse för tennis och möjliggöra för fler att delta i klubbens verksamheter.

  • Planering av utökad anläggning, diskussion med kommun gällande bygglov, hitta finansieringsalternativ samt upphandling av olika delentreprenörer.

Kajakpaddling
bottom of page